Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

«Θα είμαι ξανά υποψήφιος», επιμένει ο Δημήτρης Πασόης

Επιμένει ο Δημήτρης Πασόης

Ψευδή χαρακτηρίζει τα όσα ακούγονται σχετικά με τη μη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ο Δημήτρης Πασόης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» σε δήλωση που έκανε σε μερίδα του τύπου, ξεκαθάρισε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος. Μάλιστα, τηρώντας την προσφιλή του τακτική και θέλοντας να εμφανιστεί για άλλη μια φορά ως ο «ριγμένος» της υπόθεσης, έκανε λόγο για «διαδώσεις εκ του πονηρού».

Την ίδια στιγμή, κορυφαίοι συνεργάτες του, όπως ο Τάσος Θεοδωρίδης, τον έχουν εγκαταλείψει και συστρατεύονται με τον επίσης πρώην κορυφαίο συνεργάτη του Νίκο Παρούτογλου που κατεβαίνει για Δήμαρχος. Και αυτό, ιδιαίτερα μετά τη δημόσια δήλωση στήριξη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη προς την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πασόη.

Στο πλευρό του κ. Πασόη βρίσκεται η Κατερίνα Μπαγκή, Δημοτική Σύμβουλος και συνεργάτης της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη.

27 σχόλια:

  1. Εδώ κατεβαίνει ο προστατευόμενος σας ο Πασοης σας πείραξε;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα το παράβολα θα πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΣΑΡΚΕΖΟ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ? ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ετσι ηταν οι νεοδημοκρατες θα καταντουσαν σαν το ΠΑΣΟΚ στο 5%

      Διαγραφή
  5. παντως τον Μπινο θα τον περασει, θα το δειτε.Πασοη δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΚΑΨΕΣ ΤΟ ΡΥΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλό παλληκάρι εντιμος αλλα απο επικοινωνία μενει στάσιμος, αν δεν τούλειπε θα πήγαινε μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειπες τη ποιο σωστη κουβεντα, εκει δεν τοχει, κατα τ αλλα καλο παιδι

      Διαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ? ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ Η ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ?

      Διαγραφή
  9. Ρε παιδια,για να μη τρελλαθουμε.Δηλαδη,ο Χ/δημητριου και ο Παρουτογλου,απο που θα παρουν ψηφους,απο το ΠΑΣΟΚ του 4 τοις εκατο,δεν θελουν τους συριζαιους;ας το δηλωσουν.Το ΠΑΣΟΚ με ΣΩΤΗΡΙΑΣΗ,ΣΑΒΒΙΔΗ,ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ,ΣΑΛΕΑ,ΤΑΡΑΣΙΔΗ κ.α.στηριζουν Μπινο,για ποια κεντροαριστερα μιλαμε;Προφανως σας πειραζει,το οτι ο Πασοης,σαν ανεξαρτητος που κατεβαινει,εκτος των αλλων χωρων,θα εχει την προτιμηση και του λεγομενου αριστερου χωρου.Τι να τους πει δηλαδη,μη με ψηφιζετε;Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρα ενα μεγαλο κοματι τοχει ο Μπινος, και τι μενει για τους υπολοιπους χωρις συριζα;

      Διαγραφή
  10. Ο πασοης με τις προστατευόμενες της Ντόρας δεν έχει μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ??????????ΑΧΧΧΧΧ ΤΩΡΑ ΧΑΡΗΚΑ!!!ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ????ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποσο ανεγκεφαλοι ειστε εσεις οι Πασοκοι κατεβαινετε τρεις απο τον ιδιο χωρο βουτηρο στο ψωμι του Μπινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσαββιδης οσωτηριαδης οταρασιδης ειναι οχι πασοκ αλλα το νεο κιναλ οζαχαριαδης θα περιμενει μεχρι την τελευταια ωρα οπου θα εχει συμφερον ολοι μαζι εναι της παλεας εποχης πρωτα απ ολα το συμφερον νουδουπασοκικοι σας χωρτασαμε φτανει κουραζεται την κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασωης και ξερο ψωμι ο εντιμωτατος ανθρωπος που ξεχρεωσε τον δημο απο τον βουρκο και τις βρωμιες των προηγουμενων αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ο νοων νωητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχχχχ τα μάτια μας ρε φίλε, ακου Πασωωωωωωωης, ποιο τουβλο πεθαινεις

      Διαγραφή
    2. ρε 1.32 1.23 δημοτικό τελείωσες; μεγάλο Ντούκι πρέπει νάσε.

      Διαγραφή
  15. Θέλουμε μορφωμένους , κι όχι δημόσιους υπαλλήλους με ημιαπασχόληση 4ωρου................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπινος Πασοης την δευτερη Κυριακη οι αλλοι ουτε που φαινεστε Μπατση που πας εσυ ποιο αχάριστος πεθαινεις...Χατζηδημητριου ελπιζω να κρατησειςτον λογο σου και να εισαι μεχρι το τελος υποψηφιοςγιατι δεν το εχεις σε τιποτα να σταματησεις οπως την προηγουμενη φορα καμια εμπιστοσυνη πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Σακης αδελφε ειναι δευτερο γυρω, ψαξε τον αντιπαλο του, αλλωστε ειναι και ποιο ετοιμος απ ολους, ο Πασοης εχει 15 ατομα ο Παρουτογλου 12 και ο Μπινος καμια δεκαρια, αντε για.

      Διαγραφή
  17. ..ειναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας να υπάρχουν υποψήφιοι που έδωσαν στο παρελθόν κ θέλουν να δώσουν κ στο μέλλον .. αλλά ας κοιτάξουν το σήμερα κ ας αφήσουν το παρελθόν εκεί που είναι .. το μέλλον κτίζεται με αυτά που έχουμε σήμερα .. δώστε τα φώτα σας στους νέους απλόχερα κ μην περι χαρακώνεστε στους εγωισμούς σας .. ο Κλεισθενης αυτό απαιτεί ..ειδάλλως το κλειδί δεν θα γραφόταν με "ει" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε εξι και εκοσι επτα στο δημοτικο δεν λεγαμε το ρε εσυ πρεπει να εχεις πλαστο πτυχιο απο ιδιωτικο ιεκ ιταλικο με πακιστανικες προδιαγραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News