Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα ο Δήμαρχος Αλμωπίας: «Τις εντυπώσεις τις κερδίζει η αλήθεια»

Ο Δήμαρχος με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα που πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, θα πορευτεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου

Με το έργο του απαντά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, στις προκλήσεις.

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου, ο Δήμαρχος συνεχίζει μαζί με τους συνεργάτες του να κάνει αυτό που έκανε από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε: Να βρίσκεται δίπλα στον κόσμο.

Όπως έχει δηλώσει και σε παλιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, απευθυνόμενος τότε στον επί 2,5 χρόνια Αντιδήμαρχο Χρήστο Μπάτση, «τις εντυπώσεις τις κερδίζει η αλήθεια».

Ο Δήμαρχος με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα που πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, θα πορευτεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Έτσι, όταν άλλοι θα μιλούν για άλλους ανθρώπους, ο ίδιος θα μιλά για το έργο του και θα υπερασπίζεται τη σημαντική προσπάθεια που έγινε αυτή την πενταετία, όπως τονίζουν συνεργάτες του.

3 σχόλια:

  1. Θα μιλας για το εργο σου απλα δεν ξερω απο ποια εδρανα, ο κοσμος δυστηχως αλλιως ψηφιζει και για να τον πεισεις θελει αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαχε ποσα μετρα αρδευτικα δικτυα κανατε στο λυκοστομο τα τεσσερα χρονια που διοικουσατε το αθρησμα ειναι μηδεν στο χωριο των εξωριστων ντροπησας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε στο Νεοχώρι ποιο ήταν το εργο σας;;;εδω και τεσσερα χρόνια το χωριο βρίσκετε στα σκοτάδια τοσο πολυ δουλεια ειχαν οι ηλεκτρολόγοι σας που δεν μπορούσαν να ερθούν να ασχοληθούν μια ώρα για να μπορεσουν επιτέλους να ανάψουν τα χαμηλά φωτιστικά στα πεζοδρόμια καλα που υπαρχει κι ενας Αυστραλός πατριώτης στο χωριο μας και καθε χρονο που ερχετε αλαζει λαμπες και πληρωνει απο την τσεπη του ηλεκτρολογο για να εχει το χωριο φωτισμο...ηθελα να ηξερα ηρθατε καθολου στο Νεοχωρι;;; ή μαλλον στην κοινοτητα Βορεινου να περπατήσετε λιγο στους δρομους της να δειτε τις τεραστιες λακουβες στους κεντρικους δρόμους που εχουν γινει πλεον απροσπέλαστει για να μη μιλησω για τα στενα σοκακια που εκει η κατασταση ειναι απελπιστικη και βγαινετε με περισιο θρασος και λετε οτι ηστε κοντα στον κοσμο και οτι θα μιλατε για το εργο σας...δεν θα μιλατε Κυριε Δημαρχε για το εργο σας αλλα θα κριθητε απο αυτο...θα τα πουμε στις καλπες Κυριε Δημαρχε το Νεοχωρι ψηφιζει μαυρο σε οποιοδηποτε θεσει υποψηφιοτητα μαζι σας...Κυριε προεδρε της κοινοτητας Βορεινου να προσεξετε πολυ αν θα ξανα ειστε υποψηφιος γιατι ενα μερος της ευθύνης βαραινει κι εσας προσοχη σε ποιον συνδιασμο θα επιλεξετε να ειστε υποψηφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News