Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα... κατά του Δημάρχου ο Χρήστος Μπάτσης! Ποια είναι τελικά η αλήθεια; Αυτά που έλεγε ως Αντιδήμαρχος ή αυτά που λέει σήμερα;

Στη φωτογραφία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, με τον κορυφαίο συνεργάτη του Δημήτρη Βέσκο

Με μία ανακοίνωση που αναλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος της σε επιθέσεις κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου και λιγότερο στους λόγους που τον ώθησαν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ο Χρήστος Μπάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής συνδυασμού.

Στην ανακοίνωσή του προσπαθεί να πείσει για το πόσο… κακός ήταν ο Δήμαρχος που του εμπιστεύτηκε την κορυφαία θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας επί 2,5 χρόνια, δεν αφιερώνει όμως ούτε μία γραμμή για να εξηγήσει τους λόγους που όσο ήταν Αντιδήμαρχος δεν μίλησε για όλα αυτά που του έκαναν… τη ζωή δύσκολη, αλλά μίλησε μόνο όταν αντικαταστάθηκε από Αντιδήμαρχος. Γιατί δεν παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά παρέμενε στη θέση που του εμπιστεύτηκε από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Περιόδου, αυτός που σήμερα κατακρίνει με τα χειρότερα λόγια. Αυτό το ερώτημα οφείλει να το απαντήσει, αλλά και να απολογηθεί για τα καλά και τα κακά της παρούσας Δημοτικής Αρχής, όπως όλοι όσοι άσκησαν εξουσία αυτά τα πέντε χρόνια και κάθε δημοτική περίοδο.

Όσο για τη μοναξιά που ένοιωθε, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει το γεγονός που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο Δήμαρχος έστειλε "απέναντι" τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου, για να υπερασπιστεί το έργο του Χρήστου Μπάτση. Επίσης, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως αντιλαμβάνεται αυτή τη μοναξιά που ένοιωθε, τη στιγμή που ορίστηκε πρώτος απ' όλους Αντιδήμαρχος και με κάθε ευκαιρία τύγχανε της προστασία του Δημάρχου μέσα και έξω στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Διαβάστε την ανακοίνωση του Χρήστου Μπάτση:

Χθες ημέρα Δευτέρα (4/2) πραγματοποίησα αίτηση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» τον συνδυασμό το οποίο ήρθα πρώτος σε σταυρούς από τη Δημοτική ενότητα της Αριδαίας.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης μου πολλοί, απλοί αλλά και σημαντικοί. Ο κυριότερος όλων είναι ότι ξεκίνησα με όραμα για μια καλύτερη Αλμωπία με σκέψη να ακούγονται οι πολίτες, να διοικήσουν οι νέοι αλλά δυστυχώς αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Ορίστηκα Αντιδήμαρχος από τις πρώτες μέρες, ανέλαβα την καθημερινότητα και εκτέλεσα τα καθήκοντα μου με το εκατόν δέκα τοις εκατό του εαυτού μου! Ξόδεψα προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα για έναν και μόνο σκοπό να κερδίσω το στοίχημα της καθημερινότητας και είμαι βέβαιος ότι το κατάφερα και άφησα την καθημερινότητα και ειδικά το εργοτάξιο στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Δυστυχώς για έμενα ήμουν μόνος σε αυτό το κομμάτι χωρίς σύμμαχο, χωρίς Δήμαρχο. Παρατηρούσα καθημερινά μια κατάσταση δίχως προηγούμενο ενώ υπήρχαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτροπές και όλα τα σχετικά τις αποφάσεις τις καθόριζαν έξω-θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι έκαναν κατάχρηση της ανοχής μας.

Αλαζονεία, υποκρισία και facebook ήταν τα κυριότερα προβλήματα του Δημάρχου. Με προσωπικές επιθέσεις με ανάρμοστες συμπεριφορές σε συνεργάτες και Δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος προσπαθούσε να επιβάλει την γνώμη του και να κερδίσει το ψεύτικο σεβασμό.

Έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ότι θα θυσιάσει τα πάντα για την καρέκλα του με οποιοδήποτε κόστος, άλλοτε πατώντας σε δύο βάρκες στα εθνικά ζητήματα, άλλοτε επαναφέροντας με την μέθοδο της κωλοτούμπας Δημοτικούς συμβούλους που τους θεωρούσε επικινδύνους και άλλοτε με τον διορισμό ειδικών συνεργατών και αμέτρητων διμήνων στην επιχείρηση των Λουτρών (Προεκλογικά).

Σε όλα αυτά ήμουν και είμαι αντίθετος και επειδή νοιάζομαι, ζώ σε αυτόν το τόπο και έχω όραμα για την Αλμωπία θέλω να κάνω το επόμενο βήμα, ένα βήμα το οποίο θα βλέπει ισότιμα τους πολίτες και θα δώσει κίνητρο στους νέους να επενδύσουν και να μείνουν στο τόπο μας.

Αποφάσισα να κατέβω επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Αλμωπίας, ενός συνδυασμού ο οποίος θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του κάθε πολίτη της Αλμωπίας.

Με τιμή
Μπάτσης Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος

http://aridaianews.blogspot.com/2016/08/blog-post_983.html

Ας απαντήσει επίσης ο κ. Μπάτσης στους πολίτες αυτού του τόπου που έχουν μνήμη, πως γίνεται να περνούσε όλα αυτά που περιγράφει και ταυτόχρονα να δήλωνε σε συνέντευξή του δύο μήνες πριν την αντικατάστασή του ότι πιστεύει σε αυτόν τον Δήμαρχο και πως του εμπνέει σιγουριά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

.
.

84 σχόλια:

  1. ΑΧ ΒΡΕ ΜΠΑΤΣΗ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΉ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ (ΓΙΑΤΊ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ) ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΕΣΚΟ ΠΟΥ ΑΚΌΜΗ ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΜΠΑΊΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΤΟ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Συνδυασμός τους θα λέγεται Η ΚΑΡΈΚΛΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Κύριε Μπατση,

      Αναφέρετε στο λογιδριο σας τα κάτωθι.. : "με την μέθοδο της κωλοτούμπας Δημοτικούς συμβούλους που τους θεωρούσε επικινδύνους και άλλοτε με τον διορισμό ειδικών συνεργατών και αμέτρητων..."
      Να σου θυμίσω ότι οι 3 ειδικοί συνεργάτες δουλέψαμε στο γραφείο Δημάρχου εξυπηρετοντας κάθε ανάγκη και απαίτηση της υπηρεσίας στα πλαίσια του επιστημονικου μας πεδίου και όχι μόνο. Ξεχνάς την έννοια" επιστημονικό πεδιο"... Ίσως γιατί δεν γνωρίζεις τι είναι αυτό.

      Πέρα από όλα τα ανωτέρω αναφέρεσαι στη μη αξιοποίηση νέων στελεχών από το Δήμαρχο. Ακόμα και εδώ φαίνεται η έλλειψη επιχειρήματων σου. Δες πρώτα από όλα τον εαυτό σου, 2,5 χρόνια αντιδήμαρχος Δες το φίλο μου το Γιάννη τον Κετικιδη, τον Δοντσο και τόσους άλλους.

      Τέλος μιλάς για εξωθεσμικους. Είναι άνανδρο, ακαρπο, και στερείται λογικής κάθε έννοια αναφοράς σε εξωθεσμικες πιέσεις και σενάρια εξωθεσμικης επιστημονικής φαντασίας αν δεν οτις ονοματιζεις. Έχεις παντελόνια κ. Μπατση. Κατονομασε τα, αλλιώς μην αναφέρεσαι σε σενάρια φαντασίας γιατί αποκαλύπτεις την έλλειψη οράματος που διακατεχει η νέα πολιτική κίνηση σου. Κρίμα.

      Ειδικός συνεργάτης
      Μ. Α.

      Διαγραφή
    3. Ε όχι και καημένος ο Βεσκος! Αυτός κινεί τα νήματα. Ξέρει καλά πως παει το παιχνίδι. Το θέμα είναι οτι δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τον πιστεύουν και τον ψηφίζουν.

      Διαγραφή
  2. ΦΑΝΤΑΣΟΥ… ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ… ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θα πει αντικειμενικη, ανεξάρτητη ενημερωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πες τι θα ήταν αντικείμενικο να γράψει;; η αλήθεια είναι αυτή. Αχάριστος

      Διαγραφή
  4. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος... Ντροπή να θέλουν να αναδειχτούν ηγέτες του τόπου τέτοιοι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εγινε με το βιντεο ρε παιδια ????? Τρεξανε να το κρυψουν ??? Ας κρυφτουν και οι ιδιοι γιατί ο κοσμος δεν κοιματε οσο και να το θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΑΊΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΚΑΤΈΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΎΨΟΥΝ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  6. «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ κηργε Βαπσηαδη τη κακω μας βρικε!
    Αφτως ο Χριστος Μπατσος που κατεβενη διμαρχως ηνε γκομουνηστης;
    Τορα τη θα κανουμε; Να κατεβασουμαι τον
    ηγουμενω Παησηω;Μιπως ηνε κε αφτος γκομουνηστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γραφεις που μας πετάχτηκαν τα ματια έξω.

      Διαγραφή
    2. βρε 6.09 εγω λεω να κατεβάσουμε τη μάνα σου να μας κάνει και κάνα ...............

      Διαγραφή
  8. Άσε το κλαψουρισμα και εσύ και ο Κετικιδης. Ψεύτικοι είστε και οι δύο. Όλα για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι γνώσεις έχει να επιδείξει ο κύριος που θέλει να ηγηθεί του Δήμου; Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βαθύτατες γνώσεις ξυλοκοπτικής.
      Αποψιλώνει, όχι αστεία.

      Διαγραφή
  10. Σουλααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατεβα από το καλάμι Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμαρώστε πολιτικό ήθος και λόγο. Χρήστο αχάριστος είσαι. Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έμαθε από τον Δήμαρχο του, αυτά κανει.

      Διαγραφή
    2. γιατι ο δημαρχος του φερθηκε αχαριστα; 2.5 χρονια τον ειχε, τι αλλο νακανε; γαμπρο να τον εκανε;

      Διαγραφή
    3. Πολλά κάνει ο δημαρχος για τα μάτια του κόσμου. Το οτι τον ειχε 2,5 χρόνια δεν σημαινει κάτι.

      Διαγραφή
  13. Μπατση όταν μας επριζες για τον καταπληκτικο δήμαρχο και για το έργο του σε ακούγαμε .τώρα που ζητάς να γίνεις βεζυρης στη θέση του βεζυρη παλι να σε ακούσουμε;; μάθε τε να κρατάτε μικρό καλάθι και να εκτιμάτε τους ανθρώπους που σας έδωσαν αξία. Ντροπή πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δείχνεις μικροπρεπεια με το καλημέρα Αν ήθελες πραγματικά να προσφέρεις θα ανέλυες το πρόγραμμα σου. Δεν θα κατεκτινες με αυτόν τον τρόπο τον άνθρωπο που σε έκανε μάγκα. Κατεβαίνεις για να κάνεις ζημιά στον Μπίνο όχι για να γίνεις Δήμαρχος. Καλοπροαιρετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είδαμε κι οι άλλοι που είχαν γνώσεις πόσα πρόσφεραν στον δήμο και πόσα έφαγαν!Τουλάχιστον αυτός έτρεξε και για μια Μακεδονία !! Ο δήμαρχος της καρδιάς σας αργά θυμήθηκε να αγωνιστεί γι' αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε αγώνα δρόμου για τη Μακεδονία;
      Και έτρεξε; Δεν του το είχα να κάνει τζόκινγκ!

      Διαγραφή
  16. Αγκαλιά με το καλάμι..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είσαι οτι χειροτερο .ΑΣΕ τα σχόλια ολά να περνάνε.δεν μπορείς φυσικά.ο Μπατσης είναι αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε Σουλα; Δεν σου περνάνε τα σχόλια; χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Έμαθα με ψάχνετε.οσον αφορά την ηλικία μου, είμαι σχεδόν συνομηλικη του δημάρχου.αρα ειμεθα αμφότεροι απορριπτεοι λογω γηρατος..! Απ ο, τι διαπιστώνετε,το σχόλιο μου είναι επώνυμο, σε απάντηση του 6,45..η ανάρτηση του υπόκειται στην αντικειμενικοτητα του εν λόγω "καναλιού"

      Διαγραφή
    3. ΣΟΥΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΞΑΠΤΕΣΕ ΜΕ ΑΝΆΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΝΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΓΧΝΟΤΙΖΕΣΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΡΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

      Διαγραφή
    4. Νυχτωμένος μακράν... Δεν αναλώνομαι σε "κανάλια"ούτε σε ύβρεις... Ο, τι θέλω να πω το λέω επώνυμα.. παρενέβην προς απάντηση στα σχόλια που με αφορούν..

      Διαγραφή
    5. Σουλα γιατι ασχολησε με το παρων Σαιτ; αλλαξε καναλι κοπελα μου, εχει και αλλου καναλια μπορεις να γραφεις ελευθερα και ειναι δημοκρατικα, βριζουν με τον χειροτερο τροπο προσβαλουν ανθρωπους με το χειροτερο τρόπο και ειμαι σίγουρος οτι το χαίρεσε, και οπως γράφει ο παραπάνω εχεις επιλεκτικη ευαισθησία.Λοιπον κάντηνε για αλλου πάνε γράψε στου σκοπιανου πάνε στον αλλον το καρφι της αστυνομίας πάνε οπου γουστάρεις, αλλα σε παρακαλω μη καπελώνεις αλλο το μουνί γιατι το κάναμε μουνί καπέλο.Ευχαριστω και με το συμπάθειο.

      Διαγραφή
  18. Ποιοι είναι οι νέοι που εμπιστεύεσε ρε μπάτση; η σουλα και ο Βεσκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πέστα ρε Χρηστάρα η αλήθεια πονάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μόλις πηρα ΝΤΕΠΟΝ, τετοια προσωπικότητα, ενα σύνεφο να πέσω ρεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  20. συγνωμη αγαπητε μου εσυ εγραψες τη δηλωση; τι μας λες οτι κατεβαινεις για να κανεις κακο στο Μπινο; αυτα ειναι τα ονειρα σου για την Αλμωπια; λαθος ολο σου το θεμα, θα μπορουσες να μας πεις κατι διαφορετικο, απαραδεκτο, εκθεση δημοτικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ KΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΡΕ ΜΠΑΤΣΗ, ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΩ? ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΣΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΣΟΣ ΧΩΡΙΣ Ν ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

      Διαγραφή
  21. βγαλανε το βιντεο οι ξεφτιλες, σαν δεν ντρεπεστε ανυπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Γ,Κ ΚΑΙ Χ'
    .
    '

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ Γ Κ ΚΑΙ Χ Μ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΚΑΛΑΜΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟΣΑ ΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ? ΕΛΑ ΝΤΕ? ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ! ΠΕΣ ΤΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΝΤΕ.... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ
    ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απο το αχ κουλα θα παμε στο αχ Σουλααααα. Παιδια ηρεμα με τα αρνητικα σχολια η γυναικα θα κλαιει σπιτι της που της βριζετε τον πατριωτη αγωνιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρωτον να ενημερωσεις τον κοσμο οτι μεσα στην προσπαθεια σου για να ακουστουν οι πολιτες εκανες προσωπικη πολιυικη.
    Συγκεκριμενα μηχανηματα σε συγκεκριμενους πολιτες συγλεκριμενους καδους σε συγκεκριμενους πολιτες φωτισμος και δρομοι μονο επιλεκτικα.
    Μαλλον ηθελες να ακουστουν οι φωνες μονο αυτων των πολιτων.
    Εμεις που ειμασταν και συνεργαζομασταν διπλα σου δεν τα βλεπαμε?
    Λες καθημερινα εβλεπες να λειτοθργουν με εξωθεσμικους? Τι εκανες για αυτο οσο ειχες την καρεκλα γιαυι δεν αντεδρασες γιατι δεν φωναξες που σε πνιγε το δικαιο ? Γιατι αρχισες να μιλας μετα που και καλα οικιοθελως εφυγες ε?
    Λες οτι εβαλες λεφτα ? Επιλογη σου αλλα πες μας και ποσα πηρες?
    Λες οτι ησουν μονος και οι δηλωσεις σου και οι δηλωσεις του δημαρχου σου γιατι λενε αλλα?
    Λες οτι ειχες οραμα για τον τοπο? Τωρα που εχεις τον Βεσκο που σε εχει κανει μαριονετα συνεχιζεις και εχει οραμα η σταματαει εκει που τον εβριζες και τον ελεγες πολιτικο δεινοσαυρο. Αλαζονεια δεν ειναι οταν υπομρινοσουν εσυ σε αυτον οπως μας λες και τον σεβοσουν ψευδως. Facebook δεν ειναι αυυο που ανεβασες για την εργασια του παιδιου σου προχθες οτι και καλα νοιαστηκες τωρα?
    Εσυ δεν ησουν αυτο που υποκρινοταν στον Ουργαντζογλου και παιζανε ξυλο ? Εσυ δεν εισαι που εβριζες και καλα τον Βεσκο?
    Εσυ δεν εισαι αυτος που ελεγες ψεματα στους προεδρους οτι θα πανε μηχανηματα και δεν πηγαιναν ποτε? Και μετα ελεγες φταει ο Δημαρχος?
    Εσυ δεν εισαι ο Καρεκλοκενταυρος που εκανετουμπεκι οσο ειχε την θεση του?
    Εσυ δεν εισαι ο Πατριωτης που συνομιλει με τον σιφακη στα κρυφα κατα τα αλλα αυτοι ειναι οι προδοτες.
    Εσυ ρε δεν εισαι αυτο που επελεξε πρωτο οπως λες και μετα τον πουλησες για τις βλεψεις σου? Τετοιοι πατριωτες σαν εσενα που πουλανε ευκολα τους ανθρωπους πρεπει να φοβαται η πατριδα. Ολα για την παρτη σου.
    Καλη τυχη Χρηστο αν ειχες λιγο μυαλο θα μπορουσες να εισαι ο επομενος αλλα το χασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ... ΤΩΡΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.

      Διαγραφή
    2. μπραβο 12.24, μας καλυψες ολους.

      Διαγραφή
    3. Τα είπες όλα με το όνομα του.
      Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον Χρήστο!

      Διαγραφή
  26. Ο καθε ενας ειναι καλος για την δουλεια του εσυ δεν μπορεις να εισαι δημαρχος.
    Πρεπει να ξερεις τα ορια σου και να πεις στον κοσμο οτι θελεις να εκλεγχθεις για Δημοτικος συμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοιταξτε να δειτε παιδια ο Μπατσης Δημαρχος δηλαδη θα μπορει ενα παιδι νεο που εχει τελειωσει λυκειο αλλα ξερει να δουλευει σκληρα να εκπροσωπησει ολη την Αλμωπια.
    Ας δουμε ενα παραδειγμα πως θα σας φαινοταν να επρεπε να παρουσιασει τον Δημο μας σε μια εκθεση των Τουριστικων μας Προιοντων και του εκαναν ερωτησεις οι σημοσιογραφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε και από τους σπουδαγμένους τα χαΐρια!!

      Διαγραφή
    2. Ενώ του σπουδαγμένου δημάρχου μας ροδάνι παει η γλωσσα. Γελασαμε και σήμερα.

      Διαγραφή
  28. Αν ημουν Μπινος θα σας καλουσα ολους σε τηλεοπτικο Ντιμπειτ.
    Να ξεγυμνονοσουσαν χειροτερος απο τον Πασοη εισαι ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΛΑΤΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

      Διαγραφή
  29. Αληθεια ηθελα να ξερω δωσε μου το προγραμμα σου και τεκμηριωσε το πως μπορεις να προσφερεις.
    Θα φτιαξεις προτασεις και θα τις διεκδικησεις για την Αλμωπια?
    Απλα θα ηθελα να ακουσω εσενα να τα λες και να απαντας σε ερωτησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η κακια σου δεν εχει ορια φιλε κοψου καλα ρε ετσι θα κατεβεις για Δημαρχος κατηγοροντας τους αλλους.
    Κατα τα αλλα νεος πολιτικος νεα προοπτικη για τον Τοπο καημενε πολιτη εχεις να τραβηξεις πολλα ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδια καλα να παθουμε αυτοι μας αξιζουν καλα να παθουμε εμεις τον ανεβασαμε τον καναμε θεο και διαζειριζονται τα μυαλα του που ειναι στον ουρανο αλλοι και καλα να παθπυμε λεω αυτοι μας αξιζουν και χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πες την αληθεια Χρηστο πες τα ολα πες που εβριζες τον Βεσκο πες που εβριζες τον Γιαντση πες πες πες και γαι την Αχ Σουλα που την εβριζες και ελεγες οτι σε επρηζε πες και για τον Ουργαντζογλου.
    Πες οτι ησουν μαζι με τον Χουρσογλου και εκανες συνασπισμο με τον Πασοη και τον Ασβεστοπουλο.
    Πες για ολα καθαρε και αληθινε πολιτικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  33. Ελεος οχι αλλο καρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΤΣΗΣ ΒΕΣΚΟΣ... ΕΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΑΤΟΕΜΠΙΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο ΔΗΜΤΣΗΣ μαζί του είναι;;;;; Τι άλλο θα δούμε.... Αυτός με 20 σταυρούς τον έκανε διευθυντή στα λουτρά και του το ξεπληρώνει έτσι του μπινου;; Οι άνθρωποι αυτοί έχουν καβαλήσει το καλάμι. ας τους πει κάποιος ότι την οποια πολιτική αξία που έχουν σήμερα τους την έδωσε ο Μπινός.

      Διαγραφή
  35. Θελουμε αποδειξεις για οσα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό που εισπράττω από την ανακοίνωση είναι ότι κατεβαίνει μόνο για να κάνει ζημιά στον Μπινο. Κανένα όραμα κανένα σχεδιο. Τον οδηγεί ο καιροσκοπισμος και η ιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
    Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του συνδυασμού
    Κρίμα να βλέπουμε νέους ανθρώπους να ευτελιζοευ με αυτόν τον τρόπο την αυτοδιοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος δεν συγχωρεί τον αχάριστο και τον προδότη.

      Διαγραφή
  38. Αν δε σε ειχε βγαλει απο αντιδημαρχο (ξέρεις εσυ γιατι) τα ιδια θα ελεγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θέλει ο βεσκος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπάτση μιλάς εσύ για κωλοτουμπες ρε φίλε;;; Δεν είσαι καλά ρε. Εσύ δεν έτρεχε πίσω από τον χουρσογλου όσο ήταν απεναντι; Και γιατί ήταν απέναντι; Γιατί είχε κάνει κριτική σε σένα και ο δήμαρχος δεν ανεχόταν κουβέντα για σένα σε είχε ψηλα. Ντροπή σου ρε θα έπρεπε να ντρέπεσαι για την κατάντια σου. Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.
    http://aridaianews.blogspot.com/2015/06/blog-post_160.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεύτερο γύρο ο Μπάτσης πάει με Σάκη και πανηγυρικά Δήμαρχος ο Σάκης,,,απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρήστο μην ακους κανέναν. Είσαι ένα καλό παιδί ψημένο στη δουλειά από πολύ μικρό. Μπορείς να μπεις στη θέση του καθένα από εμάς. Προχώρα και είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάντονε γαμπρος σου καλέ, μ εκανες κ εκλαψα πανάθεμά σε

      Διαγραφή
  43. Κύριε βαφειαδη έτσι σας έμαθαν στη σχολή δημοσιογραφίας; Το ξέρουμε ότι υποστηρίζεται τον κύριο μπινο. Αλλά όχι και να μην εγκρίνεται τα ποστ που είναι θετικα για τον Μπάτση και να εγκρίνεται μόνο τα αρνητικά. Το ξέρω, εντολες εκτελείτε αλλά όχι και έτσι. Το μύνημα το στέλνω για να το δείτε εσείς και οχιγια να δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχχχχ το ειδαν ολοι, τώρα μη;

      Διαγραφή
    2. ακου να δεις,εσενα λεω 11.52 που γαυγιζεις χωρις δοντια, αν δεν σ αρεσει το κυρ αριδ νιουζ εχει και αλλου πορτοκαλιες και αν δεν ηταν πρωτο το Αριδαια νιουζ δεν θαχε απο 100 σχολια στα θεματα Σακη και Μπατση (οι αλλοι εχουν απο ενα-δυο) και αν δεν ηταν δικαιο δεν θα το διαβαζε ο κοσμος, πρεπει λοιπον να καταλαβεις οτι αν δεν σε παιξει το κυρ Αριδαια δεν θα σε ξερει κανεις, και το ξερεις αυτο, λοιπον αν δεν γουσταρετε μη στελνετε θεματα στο Αριδαια στειλτετα στον σκοπιανο και στον συνταξιουχο την προκα της αστυνομιας, γκεγκε βλαχαρα;

      Διαγραφή
  44. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΌ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΆ. ΤΡΕΞΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΟΑΛΘ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ . ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΚ Ο ΜΠΆΤΣΗΣ .ΣΑΣ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ. ΕΣΕΊΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΔΙΚΗΣΤΕ.
    ΤΟΣΟΙ ΑΓΙΟΣΎΝΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περίπατο δε το λες μονο, ανετα 89% ετσι για πλάκα χα..χα...χα...χα...6% ο Σακης 4% ο Παρουτ και 1% ο Μπινος χα..χα..χα...

      Διαγραφή
  45. "ολοι δευτεροι θα βγειτε" δε ΜΕ λες ρε κοπέλα μου χάπια λυγμένα παιρνεις; νομίζεις οτι κάνεις καλό του ανθρώπου; για σύνελθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 4:59 Βλαχάρα είσαι εσύ. Φενετε ποιος είσαι από τον τρόπο που μιλας. Με σταμπουκαδες δε με τρομάζεις. Το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία. Για να σου μιλήσω στη γλώσσα σου γιατί από αλλη δεν ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ? ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΑΡΑ ΚΑΝΟ ΠΑΣΟ.

      Διαγραφή
  47. Χρηστο μην ακους κανεναν.
    Κανε αυτο που πρεπει κανε πισω.
    Με το να κατεβεις δινεις στον Μπινακο την ευκαιρια να παει ευκολοτερα στον δευτερο γυρο και θα τον κανεις μαγκα καταλαβε το δεν αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πως θα πεισεις εναν ανθρωπο που μιλαει ντοπικα τραγουδαει ντοπικα και χορευει ντοπικα να σε στηριξει. Θα μας απαγορευσει και να αναπνευσουμε το αερα του τοπου μας.
    Εκτος και αν μιλας ντοπικα στο δημοτικο συμβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News