Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

«Μίνι» ανασχηματισμός με άρωμα ΠΑΣΟΚ - Οι νέοι υπουργοί

Εμφανές το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά λόγω συμμετοχής στην κυβέρνηση δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραϊτη και Άγγελου Τόλκα

«Μίνι» ανασχηματισμός ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, με εμφανές το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά λόγω συμμετοχής στην κυβέρνηση δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραϊτη και Άγγελου Τόλκα.

Ειδικότερα, το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο κατείχε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών για ευρωπαϊκά θέματα αναλαμβάνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Υφυπουργός εργασίας αναλαμβάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινος Μπάρκας, στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου που θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας.

Υφυπουργός Μεταφορών αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραίτης στη θέση του Νίκου Μαυραγάνη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους ΑΝΕΛ.

Τέλος, υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο επίσης πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αγγελος Τόλκας.

10 σχόλια:

  1. Κατερίνα Παπακώστα, Τέρενς Κουίκ, Έλενα Κουντουρά , Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Βασίλης Κόκκαλης, Παπαγγελόπουλος, η κεντροαριστερά του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιφάκη αστους να λένε,εαν υπάρχει στοιχειωδη λογικη στον ελληνα ψηφοφόρο δεν θα ψηφίσει ενα κόμμα που υπερψηφισε 2 μνημόνια που χρωστά 200 εκ ευρω και που διαπλέκεται με υπόδικους εφοπλιστές ιδιοκτήτες καναλιών κ εντύπων, καιρός να ξυπνήσουμε.Ο φίλος σου Μπίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γιαλαντζί αριστερά σε όλο της το μεγαλείο. Με κάθε τρόπο πρέπει να κρατηθεί στην εξουσία.Δεξιούς,πασόκους,κεντρώους, όλους τους χωράει ο σκουπιδοτενεκές. Όλοι ερωτευμένοι πλέον με την καρέκλα,διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους,πως πάντα ήταν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,άσχετα τι έλεγαν όταν ήταν στο κόμμα τους,υποσχόμενοι πλέον τυφλοί υπακοή στην κυβέρνηση. Και τώρα εγώ που ήμουνα ΠΑΣΟΚ και όλα τα χρόνια ψήφιζα Ντόρκα, τι γνώμη να σχηματίσω γι αυτή που για το θρόνο,χωρίς να με ρωτήσει πήγε εδώ που πήγε. Και για να το γενικεύσω. Πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στους πολιτικούς σήμερα ή όχι.Πάντως τα καραγκιοζλίκια δεν μου αρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να φεύγουν να φεύγουν, 5% μας εμεινε χα..χα..χα...χα....

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω αγαπητέ 8:32 για την Ντορκα, μα τόσα χρόνια πριν, οι προηγούμενες Κυβερνήσεις για πολλές δεκαετίες στην εξουσία, μας οδηγησαν εδώ που είμαστε.Ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμη στον Συριζα να αποδείξει οτι μπορεί να κανει το καλύτερο για την πατρίδα μας.Εχει δείξει δείγματα καλής θέλησης και γραφής... Ας του δώσουμε τον χρόνο... Πιστεύω κάτι καλύτερο θα κάνει... Μήπως οι άλλοι τι κατάφεραν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...με τον Τόλκα; ποσο ποιο χαμηλά ρε παιδιά πόσο ποιο χαμηλά;δεν εχει πάτο αυτός ο βόθρος;

      Διαγραφή
    2. Ρε 6.59 σοβαρα τωρα;ολα καλα αυτα που λες για τους προηγουμενους συμφωνω,αλλα 4η ευκαιρια συριζα;Δηλαδη τι αλλο να κανουν;

      Διαγραφή
  6. Καλοπροαίρετα 6.59. Εγώ όταν ψηφίζω ένα βουλευτή της ΝΔ και αυτός αυθαίρετα,εξυπηρετώντας το δικό του συμφέρον, πηγαίνει σε άλλο κόμμα επειδή του υπόσχονται θέση,πες μου αυτός ο άνθρωπος είναι άξιος να είναι στο κοινοβούλιο και να με αντιπροσωπεύει; Και όταν τέτοιοι ευκαιριακοί μαζευτούν σε μια τέτοια κυβέρνηση, πες μου πάλι, αυτή η κυβέρνηση θα είναι της εμπιστοσύνης του κόσμου και θα δουλεύει γι αυτόν; Μήν περιμένεις λοιπόν τίποτα καλό από τέτοιες συμπεριφορές πολιτικών. Η πολιτική δεν είναι βιοποριστικό επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:59μ.μ.δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί σου, μα ούτε και συμφωνώ. Όπως προείπα όλες οι άλλες Κυβερνήσεις για πολλές δεκαετίες '' μονοπωλουσαν '' την εξουσια. Τα μεγάλα '' κομματα'' είχαν το χρονικο περιθώριο και τα εφοδια να κανουν τα μέγιστα για τον τόπο μας. Μα δυστυχώς μας οδηγησαν σε αδιέξοδα.Γι' αυτο είπα ας δώσουμε και το χρονικο περιθώριο στον Συριζα να μπορέσει να κινηθεί αποτελεσματικα. Αν και οι συγκυρίες δεν τον βοήθησαν αρκετά, φάνηκε ότι μπορεί να καταφέρει πράγματα. Οσο για τους Βουλευτες, ναι, ενας που αλλάζει κόμμα ανάλογα με τα συμφέροντα του, σίγουρα δεν είναι αξιόπιστος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News