Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χιόνια από το Σάββατο

Το Σάββατο αναμένεται να σημειωθούν από τα ξημερώματα χιονοπτώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, που προβλέπει κακοκαιρία από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τους πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, το κύμα της κακοκαιρίας, θα ξεκινήσει από τα βόρεια με χαρακτηριστικά τις κατά τόπους χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις.

Το Σάββατο αναμένεται να σημειωθούν από τα ξημερώματα χιονοπτώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο.

Στην Αττική, μάλιστα προβλέπονται χιονοπτώσεις από το απόγευμα του Σαββάτου, αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία στα ημιορεινά και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο, οι οποίες θα είναι κατά τόπου πυκνές.

Τις βραδινές ώρες δεν αποκλείεται να χιονίσει πρόσκαιρα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News