Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Τέλος η απομόνωση, στόχος μας η εξωστρέφεια του Δήμου μας»

Δύο σημαντικές διοργανώσεις

Η Αριδαία ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγες μέρες μια διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή:

Το συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί 15 και 16 Φεβρουαρίου με θέμα τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος μιλώντας στην εκπομπή της Νικόλ Καζαντζίδου "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ" στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM.

Την ίδια ώρα, η πόλη της Αριδαίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια ακόμη μεγάλη και σημαντική διοργάνωση που θα διεξαχθεί το Μάρτιο, το συνέδριο του Ευρωπαϊκού δικτύου Λουτροπόλεων για τον ιαματικό τουρισμό. 

Ακούστε τη συνέντευξη με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

6 σχόλια:

  1. Τωρα το θυμηθηκες αυτο μετα απο 5 χρονια;; Θελεις μηπως ο κοσμος νανκανει υπομονη αλλα 4 για να φτιαξεις τους δρομους και τον βιολογικο; Επαιξες και εχασε Μπινο εκανες τοσες κωλοτουμπες που η κομανετση μπροστα σου ειναι για τα τσικο..δες τα βιντεακια με τον κολλητο σου τον χουρσογλου που τον εκανες και αντιδημαρχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξυπναδες παλιας κοπης, "κωλοτουμπες και κομανετσι" βρες κατι εξυπνο και ποιο καινουργιο για να βγαλεις χολη, και να γυμναζεσε ακομα και σε αυνανιζουσα μορφη, θα σου κανει καλο.

      Διαγραφή
  2. ...ακόμα περιμένουμε ασφαλτόστρωση ...στο χωριό που υποσχέθηκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπλήσσει η έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. 14 Φεβρουαρίου η πληροφόρηση. 15 Φεβρουαρίου η διημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωφέλιμη η μ...... μετα μουσικής, σκέτη ποίηση, δοκίμασε το.

      Διαγραφή
    2. Για να το ξέρεις το έχεις δοκιμασμένο κατά επαναληψη. Τόσο καταρτισμενος στο άθλημα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News