Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Τεχνολόγος Γεωπόνος Μπάμπης Φεσάτογλου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΕΣΑΤΟΓΛΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι ο Τεχνολόγος Γεωπόνος με παράλληλες σπουδές στην Τυροκομεία κ. Χαράλαμπος Φεσάτογλου με καταγωγή από την Χρυσή. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο κ. Φεσάτογλου από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αρχές και αξίες και δίνει βήμα στους νέους ανθρώπους. Υπογράμμισε, ότι και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί μαζί με όλη την ομάδα..

19 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια δήμαρχε!! Ένα παιδί που αξίζει πραγματικά. Καλή επιτυχία φίλε μου Μπάμπη..

      Διαγραφή
  2. Πολλοι πτυχιούχοι βρε παιδια…..Ας κανει και κανεναν ελεγχο νομιμότητας πτυχιων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΒΟ ΜΠΑΜΠΗ Η ΧΡΥΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δουλεύει σερβιτόρος ,καλό παιδί ,γιος αστυνομικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλος τυπος αντε να βλεπουμε νεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑΜΠΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΕΟΛΑΊΑ ΜΑΖΊ ΣΑΣ! ΠΡΟΧΩΡΉΣΤΕ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ...

      Διαγραφή
  7. Kαλή επιτυχία στον υποψήφιο,αλλά κ,Βαφειάδη πές μας ο χώρος που γίνονται οι παρουσιάσεις των υποψηφίων Μπίνου είναι τσιφλίκι του; Νισάφι πιά.
    Δεν προσβάλω, δεν βρίζω, εκφράζω την διαμαρτυρία μου και είναι άδικο να μην ακουστεί, ελπίζω να το ανεβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που να την κανει σε καφε? μηπως εισαι υπερβολικος?

      Διαγραφή
  8. Αν έχεις μοιασει στον πατερα σου το Στάθη η επιτυχία σου θ ναι σιγουρη Χαράλαμπε! Μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαίρομαι που βλέπω νεα παιδιά, δεν τα γνωρίζω αλλα ολοι κάποτε που ασχολήθηκαν ηταν ασημοι, ας αφήσουν οι καρεκλοκενταυροι κάποτε την καρέκλα στους νέους, εγω θα ντρεπόμουν να συνεχισω ν ασχολούμαι και να μην δίνω τόπο στα νιάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15 Φεβρουαρίου 2019 - 4:56 μ.μ.Συμφωνώ γιατί το δημαρχείο Είναι χώρος δημοκρατίας που αφορά όλο τον κόσμο και όλες τις παρατάξεις, Επίσης Από πλευράς ψυχολογίας λειτουργεί και λίγο εκβιαστικά του τύπου Εγώ είμαι δήμαρχος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Τσαβδάρη χαίρομαι που συμφωνείς με την άποψη μου.Πάντα πίστευα ότι οι θέσεις σου είναι σωστές και αντικειμενικές. (Συγγνώμη γιά την ανωνυμία αλλά πιστεύω ότι κατανοείς τους λόγους)

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. ...και ο Τσιπρας απειρος ηταν αλλα σας πηρε τα σοβρακα

      Διαγραφή
  12. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ 9.41, ΒΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΕΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑ Α ΒΛΑΚΑ, ΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Μ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ? ΒΛΑΚΑ Α ΒΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΜ ΚΑΙ ΜΑΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. μωρή βλαχάρα αυτος καλά στα ειπε, εσυ εισαι που αμόλυσες μπούρδα και βρωμισε, γνωρίζεις πως αποκτάς εμπειρία; μηπως γεννιέσαι μ αυτήν;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News