Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Δημοσιογράφος Σταύρος Βαφειάδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Σταύρος Βαφειάδης. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όπως είπε ο Δήμαρχος, «πρόκειται για ένα νέο παιδί που μπήκε νωρίς στην ελεύθερη αγορά, δούλεψε σκληρά, ότι έχει πετύχει το έχει πετύχει μόνος του και αυτό το εκτίμησα προσωπικά, γιατί δείχνει ένα νέο που αγωνίζεται και δεν περιμένει από τους άλλους. Θεωρώ ότι με μεγάλη προσπάθεια θα τα καταφέρει για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε βάλει για την Αλμωπία της Καρδιάς μας».

Ο κ. Βαφειάδης από την πλευρά του τόνισε ότι ως άνθρωπος που δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια με την τοπική αγορά, γνωρίζει τα ζητήματα και θέλει να προσφέρει όσο μπορεί μαζί με όλη την ομάδα. Δήλωσε ότι είναι περήφανος για την επιλογή του να στηρίξει τη Δημοτική Αρχή, καθώς όπως είπε διαχειρίστηκε με εντιμότητα και ήθος τις υποθέσεις του Δήμου. Τέλος, έκανε λόγο για μια επιλογή απόλυτα συνειδητή.

12 σχόλια:

  1. με τη νικη σταυρη. καλη επιτυχια. οτι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εργατικος εισαι, απ εκει και περα νασε τιμιος και να ενδιαφερεσε για τα προβληματα των ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο Σταυρο εχεις θαρρος και πεισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυνατή υποψηφιότητα
    Καλον αγώνα
    Με την νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαφειάδη μπαινεις στα βαθιά, αντε να δούμε πόσα ψαρια πιάνει ο σάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταυρο. Εχεις γνωση προχωρα μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΟΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News