Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Όρμας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αλμωπίας

Το σχολείο καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αλμωπίας, που στεγάζεται στο κτίριο του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Αριδαίας, επισκέφτηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Όρμας, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή τους.

Εκεί ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη του Μουσείου, στις αίθουσές όπου εκτίθενται απολιθώματα, ορυκτά και πετρώματα που βρέθηκαν σε ανασκαφές στην Αλμωπία, καθώς και φωτογραφίες και φυτά που ευδοκιμούν στην περιοχή της Αλμωπίας.

Το σχολείο καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος τόνισε ότι στόχευση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής είναι όλο και περισσότερα σχολείο να επισκέπτονται το Μουσείο. 








6 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λειτουργεί κανονικά το μουσείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία καμαρώνετε και φωτογραφίζεστε στό Μουσείο κ Χουρσογλου.... μήπως ξέρετε να μάς πείτε όμως ποτε και απο ποιόν έγινε Μουσείο ο παλιός Σιδηροδρομικός Σαθμός Αριδαίας..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε, εδω και ο Μητσοτακης πηγε και φωτογραφηθηκε στην Ακροπολη, ξερει αραγε ποιος την εφτιαξε; γι αυτο απο αυριο Χουρσογλου μη σε δω και στο Δημαρχειο, ξες ποιος το εφτιαξε; αντε γιατι πολυ αερα πηρατε.

      Διαγραφή
    2. για πειτε και σε μας ρε παιδια ποιος εφτιαξε το Μουσειο.Μηπως κανενας ευκαιριακος πολιτικαντζας για ψηφοθηρικους καθαρα λογους;Βρε αντε απο δω.

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ? ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ.....ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ 10.52, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

      Διαγραφή
  3. ρε στόκε 10.52 αν η βλακεία ηταν βραβείο θάπερνες το χρυσό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News