Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Όταν ο Τσίπρας αρνιόταν να μπει σε εκκλησία και δήλωνε άθεος (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν θα είχε νόημα να το κάνουμε και ακόμα κι αν το θέλαμε, δεν θα είχε νόημα να το κάνουμε μπροστά στις κάμερες. Δεν θα το κάνουμε όχι. Εγω δεν είμαι θρησκευόμενος, ακόμα κι αν ήμουν όμως δεν θα διάλεγα να το κάνω μπροστά στις κάμερες"

Με κατανυκτικό ύφος παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή της Θεολογικής σχολής της Χάλκης, και αμέσως μετά και την ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Εδώ και καιρό, από την εποχή της σύγκρουσης με την Εκκλησία για το περιεχόμενο των θρησκευτικών βιβλίων, που οδήγησε στην έξωση από την Κυβέρνηση του Νίκου Φίλη, οι επαφές του κ. Τσίπρα με την Εκκλησία της Ελλάδος είναι συχνές και στενές, ενώ φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραλείπει να δίνει το παρών στην εκκλησία, σε κάθε σημαντική θρησκευτική γιορτή. Η εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι δεν είναι θρησκευόμενος και αρνούνταν να μπεί σε μία εκκλησία να ανάψει ένα κεράκι είναι παρελθόν... Ενα παρελθόν, που οι πολιτικοί του αντίπαλοι σχολιάζουν όχι μόνο ότι τώρα θέλει να ξεχάσει, αλλά υπερβαίνει σε υποκρισία τον ίδιο του τον εαυτό, ενόψει εκλογών.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο καιρό πρίν από τις εκλογές του 2015, στον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη, στην ΕΡΤ, δήλωνε οτι δεν είναι θρησκευόμενος και οτι δεν βρίσκει κάποιο νόημα να μπεί στην εκκλησία και σε κάθε περίπτωση όχι μπροστά στις κάμερες. Το βίντεο ανήρτησε και μας θύμισε τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα η Ομάδα Αλήθειας.

Στο βίντεο, λέει ο κ. Τσίπρας στον Μανώλη Κοττάκη που του ζητά να μπούν στην εκκλησία να ανάψουν ενα κεράκι:

Δεν θα είχε νόημα να το κάνουμε και ακόμα κι αν το θέλαμε, δεν θα είχε νόημα να το κάνουμε μπροστά στις κάμερες. Δεν θα το κάνουμε όχι. Εγω δεν είμαι θρησκευόμενος, ακόμα κι αν ήμουν όμως δεν θα διάλεγα να το κάνω μπροστά στις κάμερες.

11 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας εκπροσωπούσε στην επίσκεψή αυτή, τη χώρα.
    Μας αρέσει, δε μας αρέσει.
    Ούτε καν το ΣΥΡΙΖΑ.
    Θα ήταν, λοιπόν, αδιανόητο και προσβλητικό και απαράδεκτο και επικίνδυνο και... και ... και...να πει εγώ επειδή είμαι άθεος δεν θα κάνω(ως πρωθυπουργός) το ένα ή το άλλο.
    Όταν λοιπόν, κ. Βαφειάδη, "ψωνίζετε" τη μια ή την άλλη είδηση από δω κι από κει και πριν τη "σερβίρετε",καλό είναι να κάνετε και μια δεύτερη σκέψη πέραν του αυτού που σας ωθεί το θυμικό.
    Αν δύναστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου θύμισες Βαφειάδη!
    Θες να ψάξεις τι έλεγε για τη Νέα Δημοκρατία, το Σαμαρά, το Μητσοτάκη και τον Καραμανλή ο σημερινός αντιπρόεδρός της;
    Ούιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:16 τον Θεο δεν τον πιστευεις γιατι εισαι πρωθυπουργος ουτε γιατι πας επισκεψη σε μια χωρα!!!!Αυτο ειναι μεσα σου στην ψυχη μου η Τον αγαπας γιατι Τον Πιστευεις ή δεν Τον αγαπας γιατι δεν τον Πιστευεις!!!τις διπροσωπιες του Τσιπρα κ τα πολιτικα του παιχνιδια τα μαθαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:18 μ.μ...
      Αυτό κατάλαβες! Τι να κάνουμε; Δε φταις εσύ,ο θεός σε έκανε έτσι.

      Διαγραφή
  4. Βαφειάδη με αυτη τη " λογική " σου σε βλέπω δήμαρχο (μάλλον αντί...!)
    Είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου , ΝΔ μόνο ..και α και ου και ΔΑΠ νουδουφουκου .Γελάνε και τα παρτέρια μαζί σας.Σβησε το σχόλιο τώρα ...hah hahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΗΤΑΝ ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛ.ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕ.ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ,ΝΤΕΜΕΚ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.ΚΑΝΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΙΚΑ.ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ;!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣΟΥΝ.ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ.ΝΑΙ!ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δειλία; μα τη λες καλή μου ο ανθρωπος ειναι ΣΤΑΡ, απλα σκατε απ το κακό σας ολοι οι ρουφιάνοι δεξιοι.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΣΟΡΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Τελικά ο άθεος Τσίπρας ασχολήθηκε με τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα,και τιμήθηκε γι' αυτό, επισκέφθηκε ως ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας τη θεολογική σχολή της Χάλκης, έγινε ο φερέγγυος συνομιλητής του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου,και γενικά αποδεικνύει καθημερινά ότι πάνω από τις πολιτικές ή προσωπικές του πεποιθήσεις βάζει το συμφέρον της Πατρίδας την οποία εκπροσωπεί επάξια. ΟΙ άλλοι οι δήθεν θρησκευόμενοι υποκριτές που κάναν μεγάλους σταυρούς και κατέκλεψαν την χώρα πώς είχαν ωφελήσει την Ορθοδοξία;Και ερωτώ. Την Ορθοδοξία όχι κάποιους Ιεράρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα σωστός..έχει κάνει πολλά καλά ο τσιπρας

      Διαγραφή
    2. Πόσες; 'Ελα λέγε, πόσες από το πρωί;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News