Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Η Ιστορικός Ελένη Νάνου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΕΛΕΝΗ ΝΑΝΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι η Ιστορικός με μεταπτυχιακό στη Βυζαντινή Ιστορία κ. Ελένη Νάνου με καταγωγή από την Σωσάνδρα. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε στην ομάδα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η κ. Νάνου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι μέσα από τις γνώσεις της επιθυμεί να συμβάλει στην εξωστρέφεια του Δήμου μας και την ανάπτυξη του τόπου μας.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News