Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Αριδαία: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Ο Κώστας Γεωργίου μέσα από τις χειροποίητες κατασκευές του, αναδεικνύει την τοπική μας παράδοση και λαογραφία. Όπως λέει και ο ίδιος, η συγκεκριμένη προσπάθεια έχει ως στόχο να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

«Τον συγχαίρω θερμά για όλα αυτά που έχει δημιουργήσει με πολύ μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνει!», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά την επίσκεψή του στον εκθεσιακό χώρο του ΓΕΛ Αριδαίας όπου φιλοξενείται η έκθεση.

Δείτε φωτογραφίες:




























1 σχόλιο:

  1. Εξαίρετος! Μπράβο και χίλια μπράβο, που ο Κώστας με την τέχνη του,μας πήγε πίσω στο φωτεινό παρελθόν, τότε που ήμασταν παιδιά και όλα αυτά τα ζήσαμε. Όλα έτσι απλά,ωραία και πραγματικά. Η Ελληνική ψυχή στο μεγαλείο της,χωρίς το ψεύτικο,τη βιτρίνα και το φανταζί του σήμερα, που μόνο το βλέπεις χωρίς να το ευχαριστιέσαι. Φαίνεται πως ο καλλιτέχνης, όχι μόνο έχει ευαισθησίες για το καλό παρελθόν που έζησε εκεί στο όμορφο χωριό του,αλλά μέσα του είχε και έχει πολύ περισσότερο την Ελλάδα, αφού σε όλα τα έργα του, κυματίζει η ελληνική σημαία. Νομίζω ότι πέρα από το ταλέντο του, πρέπει να του αναγνωρισθεί και η ευαισθησία του αυτή για την Πατρίδα! Κώστα και εις άλλα με υγεία. Φίλος σου από Δωροθέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News