Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αυστηρό μήνυμα του Δημάρχου προς όσους έχουν πάρει αγκαλιά την καρέκλα: «Όσοι διαφωνούν να σηκωθούν να φύγουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Υπάρχουν κι άλλοι που συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις, ενώ διαφωνούν. Κάνω δημόσια έκκληση προς όσους διαφωνούν, να σηκωθούν και να φύγουν"

Αυστηρό μήνυμα προς όσους διαφωνούν με τη σημερινή Δημοτική Αρχή, όμως δεν εγκαταλείπουν τις καρέκλες τους, έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είπε, «υπάρχουν κι άλλοι που συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις, ενώ διαφωνούν. Κάνω δημόσια έκκληση προς όσους διαφωνούν, να σηκωθούν και να φύγουν. Δεν μπορεί να διαχειρίζεσαι εξουσία και να εκμεταλλεύεσαι αυτή τη διαχείριση για προσωπικό όφελος, όταν συμμετέχεις σε αυτά τα θεσμικά όργανα επειδή αυτή η δημοτική αρχή σε τοποθέτησε. Όποιος λοιπόν διαφωνεί, μπορεί να το κάνει και να φύγει». Και πρόσθεσε: «Προκαλώ και προσκαλώ όσους έχουν ύστερη άποψη και άλλη θέση, να σηκωθούν και να φύγουν. Δεν μπορούν να διαχειρίζονται πράγματα τα οποία πλέον δεν πιστεύουν. Αυτές οι ανεξαρτητοποιήσεις είναι πολύ όψιμες, έπρεπε να είχαν γίνει πολύ πιο νωρίς, για να δικαιολογούν και τη συμπεριφορά».

Προφανώς ο Δήμαρχος αναφέρεται σε πρόσωπα όπως ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος επί δυόμιση χρόνια ήταν έμμισθος Αντιπρόεδρος των Λουτρών, στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή με δημόσιες δηλώσεις του, χωρίς όμως να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα είναι Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, θέση που κατέχει ως μέλος της πλειοψηφίας. Σε αυτή την περίπτωση, η λέξη ευθιξία προφανώς είναι άγνωστη.

Και μάλλον δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση…

8 σχόλια:

  1. Την καρέκλα ο κοσμος τους την έδωσε οχι ο Μπινος ας αφήσει ο Μπινος την καρέκλα αυτή και να πάει στην άλλη που έχει σίγουρη στο σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον για τον Ζαχαριαδη θα λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.

      Διαγραφή
    2. χα χα χα κάνει αυτό που είναι φυσιολογικό για τοχωριό του - σε δύο βάρκες

      Διαγραφή
  3. Ο Ζαχαριαδης εξω διαφημιζει οτι δικο του ατομο θα κατεβει με τον Χατζηδημητριου και μαλιστα ζηταει και στηριξη.Το ακουσα ο ιδιος με τα αυτιά μου σ γνωστο καφε στην Αριδαια.Οποτε αξιοπρεπεια μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΙΝΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ , ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοι να φύγουν αυτοί που σε έκαναν δήμαρχο αντί να έχεις χαμηλό προφίλ μιλάς κιολας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News