Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Αλμωπίας βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές - Δείτε πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ μόνο στο Aridaia News

Δείτε φωτογραφίες

Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των Πανελλαδικών Εξετάσεων της σχολικής περιόδου 2017 – 2018, πραγματοποίησε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Δήμος Αλμωπίας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, τιμήθηκε η προσπάθεια των σημερινών πρωτοετών φοιτητών της περιοχής μας, οι οποίοι έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα, έχοντας στο πλευρό τους, τους γονείς και τους καθηγητές τους και πέτυχαν τους στόχους τους, με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος καλωσόρισε όλο τον κόσμο και έκανε εκτενή αναφορά σε όλα αυτά τα παιδιά που με τα εφόδια που τους παρέχει το σχολείο, περνούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απευθυνόμενος στους φοιτητές, τους κάλεσε να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί του για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν. Επίσης, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο σε ότι επέλεξαν να κάνουν και εκπλήρωση των στόχων τους, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους γονείς που αυτές τις δύσκολες εποχές κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους συνεργάτες του, που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος έφερε το βάρος της διοργάνωσης της εκδήλωσης, καλωσόρισε με τη σειρά του τους μαθητές και εξέφρασε τις θερμές ευχές του για μια καλή φοιτητική ζωή.

Χορηγός της εκδήλωσης, ήταν η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. Στους σημερινούς φοιτητές μοιράστηκε και από ένα αναμνηστικό δώρο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ρώσσης.











































































2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News