Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο υδροηλεκτρικός σταθμός των Λουτρών, μετά από 30 χρόνια - Με «σφραγίδα» Δημήτρη Μπίνου

Για την ιστορία, ο υδροηλεκτρικός σταθμός έχει κατασκευαστεί από το 1991 από την τότε κοινότητα, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο δοκιμαστικά

Ενεργοποιήθηκε το Υδροηλεκτρικό των Λουτρών Πόζαρ, με τη σύνδεση από τη ΔΕΔΔΗΕ. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, "από σήμερα ξεκινά η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. Κερδίσαμε το στοίχημα και προσθέτουμε θετικά πρόσημα στην τοπική οικονομία".

Για την ιστορία, ο υδροηλεκτρικός σταθμός έχει κατασκευαστεί από το 1991 από την τότε κοινότητα, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο δοκιμαστικά. Από τη σημερινή Διοίκηση του Δημήτρη Μπίνου, έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μη χαθεί η άδεια.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος σταθμός με τη λειτουργία του υπολογίζεται πως θα αποφέρει στην Δημοτική Επιχείρηση κέρδη 70.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με τη σχετική μελέτη. Παράλληλα, στόχος της Διοίκησης είναι να λειτουργήσει και ως πάρκο ενέργειας το οποίο θα επισκέπτονται μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα. 












15 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια δήμαρχε μόνο εσύ μπορούσες να το κάνεις αυτό, μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια. Έργα χωρίς μηχανικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το γλέντι συνεχιζεται χωρίς τελειωμό από τον μπινο. Να δούμε τώρα τι άλλο θα βρείτε για να κραξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΑΜΑΡΧΕ ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ 'ΕΤΡΕΞΑΝ' ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΗΦΑΚΗ. ΕΣΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ; Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μεγαλοι ΑΝΤΡΕΣ, ολα εσεις τα κανατε, μονο που σε οχτω χρονια δεν το τελειωσατε

      Διαγραφή
  6. Δημαρχε μπερδεψες την π..... με τη βουρτσα. το εργο αυτο λειτουργουσε πολλα χρονια με τον Τυμπανιδη. Αργοτερα, οταν δοθηκε στη τοτε κοινοτητα Λουτραιου, δοθηκε καννιβαλισμένο. Οι προσπαθειες επαναλειτουργίας έγιναν από Χατζηδημητριου και Μπινο. Η συνδεση απλα δεν προλαβε να ολοκληρωθει επι προεδριας των Λουτρων Κόιου. Εσυ καθιστερησες 4-5 χρονια. τωρα έβαλες τη πρίζα και το έργο πηρε μπρος. σκεψου και να εχανες αυτο το έργο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. meta 70.000 euro nomizo 2 kala agrotika tha ta parete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια σού βγάζω κ εγώ το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπιζω να μη προσλαβετε 3 φυλακες 1 ηλεκτρολογο 1 μηχανολογο 3 καθαριστριες 1 μηχανικο 1 λογιστη 1 διευθυντη ενα υποδιευθυντη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νοικιασε το 30000 και ασε να το ανα λαβει κανας ιδιωτης γιατι στο τελος εμεις θα πληρωσουμε τη νυφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. Μπινο μην καρπώνεσαι έργα άλλων. Ο κοσμος γνωρίζει ποιοι συνέβαλαν στο έργο αυτο με τη βοήθεια του Κ. Σηφακη.... Τώρα το θυμήθηκες, προεκλογικά? Τόσο καιρό τι έκανες? Δε μα πείθεις, προεκλογικά δωράκια...αντε σπίτι σου να ξεκουραστείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι ο πιο Νάρκισσος δήμαρχος όλων των εποχών. Αντί για φωτογραφίες του έργου βλέπουμε πάλι εσένα. Και εσύ Βαφειάδη είσαι τραγικός. Κόβεις κάθε σχόλιο επικριτικο για το αφεντικό σου. Θα μείνετε στις ιστορία ως οι α χου ντου ντου. Ρώτα κανένα να σου πει τι είναι.... Tragic.... Δυστυχώς σας ψηφίσαμε το 2014.τωρα δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α χου ντου ντου χα..χα..χα.. καλόοο, αλλα εγω βλέπω περνάνε τα σχόλια σου, αρα προς τι το γαυγισμα;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News