Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Επεισόδια στο συλλαλητήριο: Σάλος με βίντεο που δείχνει κουκουλοφόρους να βγαίνουν από τη Βουλή

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Ερωτήματα προκύπτουν από ένα βίντεο την ώρα των επεισοδίων στο συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονία, που αναρτήθηκε στο Facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο του χρήστη ΝικΒαν Κονστ αυτό διακρίνονται τρεις κουκουλοφόροι, αμέσως μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων στο συλλαλητήριο της Κυριακής, να βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής και να βρίσκουν ανενόχλητοι καταφύγιο στο περιστύλιο δίπλα από τους αστυνομικούς.

Πολλοί χρήστες διερωτώνται ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι κουκουλοφόροι και ζητούν να παρέμβει η Δικαιοσύνη ώστε να εντοπιστούν.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

5 σχόλια:

  1. κύριε Βαφειάδη έχετε κάνει το μπλογκ σας φερέφωνο της ΝΔ.Μπορεί να είναι ιδιοκτησίας σας αλλά απο τη στιγμή που αποτελεί ΜΜΕ, σε συνθήκες δημοκρατίας έχετε ιερό καθήκον να δημοσιεύεται και απόψεις και σχόλια αντίθετες με ότι πιστευετε .Διαφορετικά παρ ότι πολύ νέος λειτουργείτε βαθιά αντιδημοκρατικά.Επι της ουσίας ο λαός ψήφισε κυβέρνηση για 4 χρόνια και μέχρι την τελευταία μέρα της ,βάση συντάγματος αυτή θα ορίζει το τι και το πως.Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού.Δεν αναφέρω κάν την προσωπική μου άποψη ότι ο Σύριζα θα είναι πάλι πρώτο κόμα γιατί ειναι κόμα των φτωχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θες να πεις οτι τούστειλες κατι και δεν τόπεξε; αν ειναι ετσι πέστο και σε μας για νάχουμε αποψη, εγω πάντως δεν το πιστευω, και γαμάς και ψευδεσε

      Διαγραφή
  2. Οι συγκεκριμένοι προφανώς είναι αστυνομικοί με πολιτικά,για να ελέγχουν η για κάποιον η κάποιους άλλους λόγους τις πορείες τα επεισόδια και ενίοτε να κάνουν και άλλα κατόπιν εντολών πιθανολογω.
    Τώρα για ποια αντίθετη γνώμη και κατα την γνώμη του 8:48 δεν εξέφρασε το Αριδαία νιουζ δεν ξέρω.
    Δηλαδή γιατί δεν μας είπε ο ανώτερο σχολιαστής τι ρόλο αυτά τα ατομα κατα την γνώμη του και κατα την επίσημη άποψη της Κουμουνδούρου??
    Όσο για το οτι ο Σύριζα είναι το κομμα των φτωχών αντιπαρέρχομαι και επισημάνω οτι όντως είναι το κόμμα των φτωχών.
    Φτωχών στο πνεύμα όμως
    Αεργων ψευτοφιλοσοφων και τεμπελχαναδων.
    Βλέπε καρανικα ,πετσίτη και τόσους άλλους.
    Και όταν θα μιλάς για δημοκρατία γιατί δεν ξέρεις καν τι σημαίνει και θα κανείς υποδείξεις σε ενα τοπικό μπλογκ ,τις ίδιες να κανεις και στην πανελλαδικής εμβέλειας ΕΡΤ ,εκεί και αν μιλάμε για αντικειμενικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε περίεργε 8.48 Δεν μιλάνε για σχοινή στο σπίτι του κρεμασμένου. Γι αυτή τη Δημοκρατία μίλαγε το ΣΥΡΙΖΑ όταν έταζε σε σένα λαγούς και... για να τον ψηφίσεις. Τουλάχιστον μη μιλάς. Έστω και ανώνυμος γίνεσαι ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι ναι ειστε ολοι γιαυτο μας κυβερνανε ενα σωρο σκουπιδια κλεφτες,απατεωνες και ξενοδουλοι χρονια τωρα οχι απ'την μεταπολιτευση αλλα πολλα χρονια πιο πριν αυτο το χαλι...προβατα για μια ζωη απλα τσοπανη αλαζετε και αλλαζουμαι φυσικα γιατι εξακολουθω να παραμενω σε αυτη τη πανεμορφη χωρα αλλα δυστυχως πουλημενη...Οι εν λογω κυριοι ειναι εργαλεια της καθε κυβερνησης για να μπορει να προβοκαρει την ειρηνικη διαμαρτυρια του λαου και να τσιμπανε κατι βαπτισμενοι απο τα αντικειμενικα μεσα ενημερωσης κατι ''μαυροι'' αφρικανοι οπου τελικα ησαν Ελληνες τελικα απο τη Ναουσα της Μακεδονιας...οι εν λογω κυριοι ειναι οι ιδιοι που καψανε τη Μαρφιν με δεξια κυβερνηση τοτε εε και δεν βρεθηκαν ποτε πολυ δυσκολο βλεπεις να ξεσκεπαστει το εργο τους,ειναι οι ιδιοι που ξεπηδουσαν απτα λεωφορεια των Ματ κατα των αγανακτισμενων τοτε και θα ειναι και οι ιδιοι γνωστοι-αγνωστοι για πολλα χρονια οπου ο κοσμος θα τρωει σανο...αντεεε ξυπνηστε μπεεεε...μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News