Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην Αλμωπία (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ο Δήμος Αλμωπίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, επιχειρεί 24 ώρες το 24ωρο με όσα μέσα διαθέτει και κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Ο Αντιδήμαρχος
Στέφανος Αβραμίκας

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας

 



13 σχόλια:

  1. πολυκαρπη αριδαια θα καθαρισετε/τι γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην περιφερια πεστα οχι μονο στον Δημο

      Διαγραφή
    2. ta dimotika teli pios ta perni i periferia

      Διαγραφή
    3. ποια περιφερεια ρε γιγαντα/τσακο πολυκαρπη σου ειπα.ο ιδιος ειμαι /και για να σου φυγει η περιεργια σε ψηφισα οικογενειακος.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε το Δήμο Αλμωπίας που κρατά τους κεντρικούς δρόμους της Αριδαίας ανοιχτούς...Δεν πάτε καλά. Η Ιγνατιαδου τι παραπάνω έχει στη Σκυδρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι. Χιονίζει όλη μέρα, και δεν έχετε ρίξει καθόλου αλάτι. Καλά που είσασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την κακοκαιρία. Βγάλατε τα μηχανήματα να περνάνε χωρίς να ρίχνουν αλάτι, μόνο για τις φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το παζαρι παντως δεν θα γινει

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στον δήμαρχο και όλους τους συνεργάτες του

      Διαγραφή
  5. Δεν λέει το άρθρο ότι σήμερα το πρωί έριχναν οι δύσμοιροι άνθρωποι του δήμου αλάτι με τα χέρια γιατί δε φρόντισε κάνεις να υπάρχει μια αλατιέρα παραπάνω. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βοηθήστε και μην γράφετε εξυπνάδες απτις καναπεδάρες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είμαστε εγκλωβισμένοι και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο,λογικό μου φαίνεται.Μήπως όμως αυτοί που έχουν θέσεις ευθύνης και πληρώνονται για να κάνουν κάτι και όχι να κάνουν το ίδιο με μας,δε δικαολογούνται;

      Διαγραφή
  7. Εγκλωβισμένοι στο Γαρέφι Ερχονται και εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News