Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Ένας ολόκληρος λαός νοιώθει Προδομένος και Πληγωμένος»

"Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πληγώσει για άλλη μια φορά την Ελληνική Ψυχή"

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα, απεύθυνε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή η ψυχή της Ελλάδος χτυπά στην Αθήνα. Ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών, συνειδητοποιώντας την Ιστορική μας Ευθύνη και την Ιερή μας Υποχρέωση απέναντι στους Προγόνους μας αλλά και τα Παιδιά μας. Η ώρα των αποφάσεων πλησιάζει. Ένας ολόκληρος λαός νοιώθει Προδομένος και Πληγωμένος. Η Ελληνική Ιστορία θα καταγράψει με μελανά γράμματα οριακές πλειοψηφίες για ένα πολύ σοβαρό Εθνικό Θέμα. Και πάλι απουσιάζει η Εθνική Συνεννόηση των Πολιτικών Αρχηγών σε ένα σημαντικό θέμα. Όλα φαίνονται να θέλουν να τα τελειώσουν σύντομα, γιατί νοιώθουν ενοχές γι’ αυτό που κάνουν. Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πληγώσει για άλλη μια φορά την Ελληνική Ψυχή. Πάμε δυνατά για την δικαίωση.!!!».


Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Χουρσόγλου και όλους τους Δημάρχους της Πέλλας, συμμετείχε σε συνάντηση Δημάρχων της Μακεδονίας, όπου συζητήθηκαν οι μορφές αντίδρασης των Δήμων.

6 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει ο δήμαρχος να πάρει θέση για την επίθεση μισους που δεχτηκαν οι βουλευτες, με αυτες τις αφισες που κάποιοι τοιχοκολλησαν;δεν πρέπει να καταδικασει αυτά τα φαινόμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε μαλακα, εχεις και αποψη πουλημενο τομαρι

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε πατριώτη.βαφιαδη οποία σε βολευουν τα περνας;

      Διαγραφή
    3. 7.25 δικό του ειναι οτι θελει κάνει κουμάντο στη μπεμπέκα σου, τι ειναι ΕΡΤ και το πληρώνεις;

      Διαγραφή
    4. προσοχη 5.16 η 7.25, τα αποτελέσματα της πρόωρης εκπσερμάτωσης μπορει να δημιουργήσουν πρόβλημα εκτος απ το σώμα και στο πνευμα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News