Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας, αύριο Τρίτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, κλειστά θα παραμείνουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ {Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια} την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται.

4 σχόλια:

  1. Βέβαια κλειστά και αυτή τη βδομάδα πρέπει να ειναι κλειστά το πρώη εδώ στον Αρχάγγελο μέχρι - 17 φτάνει όλα παγωμένα είνια αυτή η εβδομάδα ας βγει έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει όλη την εβδομάδα να είναι κλειστα εμείς στην σωσανδρα που δεν είμαστε και ορεινό χωριό φτάνει μέχρι -15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να παραμηνουνπ κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 10/1 σίγουρα η θερμοκρασία στα χωριά φτάνει στους -16 το βράδυ και το πρωί έχει -17 ύστερα αλλάζει ο καιρός και πάει στους -14 θα υπάρξουν πολλές βλάβες πρέπει να παραμείνουν κλειστά τα καλοριφεκ δεν δουλευουν και αν θέλετε τα παιδιά μας να καταλήξουν στα κρεβατια με πυρετό τότε δεν έχω θέμα ανοίξτε τα εγώ δεν τα στέλνω τα δικά μου πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σχολεια πρέπει να παραμηπαραμ κλεισακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News