Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Γέμισαν οι δρόμοι αφίσες με Τζάκρη - Σηφάκη: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Οι αφίσες έχουν τα πρόσωπα των βουλευτών και το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Εναν διαφορετικό τρόπο βρήκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών, απέναντι σε βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, κάτοικοι της βόρειας Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας ομάδες διαμαρτυρόμενων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κόλλησαν αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικά σημεία πόλεων.

Οι αφίσες έχουν τα πρόσωπα των βουλευτών και το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;». Οπως αναφέρει το thestival οι εμπνευστές αυτής της καμπάνιας τονίζουν ότι η δράση τους θα συνεχιστεί και σήμερα το βράδυ.

37 σχόλια:

  1. Ανεπιθύμητοι αμφότεροι στην Μακεδονία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις ειστε ανεπιθυμητοι στη Μακεδονια μας.

      Διαγραφή
    2. Στα Σκόπια εσύ σκουπίδι

      Διαγραφή
    3. Μα γιατί; Δεν κάνει αιδώ ανακύκλωση ο Δήμος;

      Διαγραφή
    4. Στη Νότια Μακεδονία εννοείς συνέλληνα έτσι;
      Μη μπερδευόμαστε.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτη φορα ειναι παλια μου τεχνη κοσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η τζακρη και ο σηφακης θελουν καρεκλιτσα αυτο τους νοιαζει να μην την χασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε θα καταψηφίσουν τη συμφωνία για να τους ψηφίσει ο κόσμος και να έχουν την καρεκλίτσα. Ενώ αν τη ψηφίσουν δεν θα πάρουν ψήφους από τον κόσμο και τέλος η καρεκλίτσααααα. Συμφωνείς;

      Διαγραφή
  5. Ποιος φορεας ή ατομο αναρτα τις αφισες;
    Ειναι αληθεια οτι τις εφτιαξαν οι Α.ΜΑ.ΚΟ.;
    Ανωνυμες ΜΑκεδονικες ΚΟτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΤΕ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ.ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ;!ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΕΙ.ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΦΕΡΝΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΗ;!Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΕΙΣΜΑΤΩΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε, τα κόκαλα τα ιερά από Α.ΜΑ.ΚΟ. είναι;

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΑΞΕ!ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΣ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΩΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    4. Ησυχως!
      Ειστε της καθαρευουσης;
      Ευγε ΑΜΑΚΟ!

      Διαγραφή
    5. Εσύ ρε ανώνυμε 10:51 μάλλον ανήκεις στο Σ.Ε.Λ.Π.Α και μάλιστα είσαι πρόεδρος.. Σύλλογος Επικινδύνων Λόγω Παρατεταμένης Αγαμίας !!! Άντε βρήκες πληκτρολόγιο και νομίζεις είναι οδοντόβουρτσα...

      Διαγραφή
    6. ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΚΑΠΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΜΑΚΟ.ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΜΑΚΟΣ Η ΜΑΚΑΚΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ,ΚΟΙΝΩΣ ΔΟΥΛΟ,ΛΑΙΣΤΙ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΑΒΑΚΙΟΚΟΛΗΤΗ.

      Διαγραφή
    7. Φίλε επώνυμε 4:26 μ.μ. με την οδοντόβουρτσα ανταπεξέρχεσαι εσύ σε περιόδους παρατεταμένης αγαμίας; Χρησιμοποιείς soft να υποθέσω για να αποφύγεις τις εκδορές;

      Διαγραφή
    8. ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ!!!
      ΔΟΥΛΟ,ΛΑΙΣΤΙ!!!
      ΑΒΑΚΙΟΚΟΛΗΤΗ!!!
      ΑΛΑΖΕΙΣ!!!
      Ώστε αγαπάς την ιστορία ε;
      Να αγαπούσες και τα ελληνικά...
      Πούλος λέγεται παιδί μου, όχι μπούλος.
      Μα να μη γνωρίζεις τι σου συνταγογραφούν!

      Διαγραφή
    9. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΩ ΟΧΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ.

      Διαγραφή
    10. Α ωστε δεν αγαπας την γλωσσα μας ανθελληνα!Μαθε μπαλιτσα λεμε.Παλι τετ-α-τετ εχασες με το ...μπουλος.Αμπαλε.

      Διαγραφή
    11. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ Ν ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΗ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΠΑΛΑ ΣΟΥ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΩ,ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΣΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Κύριοι βουλευτές του Νομού μας. Ίσως θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά, που θα πρέπει με μεγάλη υπευθυνότητα μέσα στη βουλή να πράξετε το βουλευτικό σας καθήκον. Ψηφίζοντας λοιπόν ναι στην ονοματολογία των σκοπίων, είναι σίγουρο ότι εμείς εδώ πάνω χάνουμε πολλά από την ιστορία μας και την τοπική μας οντότητα, μέσα σε ένα κράτος που λέγεται Ελλάδα η οποία σαν κράτος περιλαμβάνει, από "αρχαιοτάτων χρόνων" και τη Μακεδονία.
    Βαφτίζοντας το κράτος αυτό, έστω Βόρεια Μακεδονία: Όλος ο κόσμος στη γη, θα ξέρει αυτό το κράτος των σκοπίων ως Μακεδονία και όχι τη δικιά μας που είναι μια περιοχή, ένα διαμέρισμα της Ελλάδος. Κανένας δεν θα σκέφτεται άλλη Μακεδονία [της Ελλάδας] ,πλην από αυτή αυτή που θα φαίνεται σαν κράτος στα σκόπια, ούτε θα ψάξει να να βρει, αν οι κάτοικοί του είναι σλάβοι και η γλώσσα σλαβική, όπως φέρεται να γράφεται στη συμφωνία. Το όνομα του κράτους πάντα προσδιορίζει και τη γλώσσα και την εθνικότητα. Άρα λοιπό το κράτος αυτό θα έχει μακεδονική γλώσσα, που όμως είναι ελληνική και ο πολίτης μακεδονική ταυτότητα, που όμως πάλι προσδιορίζει τον Έλληνα.Να σημειωθεί εδώ ότι το Βόρεια στη λέξη Μακεδονία είναι σίγουρο ότι από την ημερομηνία της ψήφισης και μετά, θα εξαφανιστεί τεχνηέντως.
    Επί πλέον να ξέρετε ότι: Με την ζητούμενη αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια και με ένα κράτος πάνω από μας με το όνομα Μακεδονία, είναι πολύ εύκολο σε δέκα -είκοσι χρόνια να γίνει ένωση των δύο αυτών Μακεδονιών σε μία και φυσικά εμείς εδώ πάνω να είμαστε πολίτες ενός άλλου κράτους του "Μακεδονικού", το οποίο δεν θα έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα. Και αυτό βέβαια είναι και το απώτερο σχέδιο όσων εμπνεύστηκαν τη σημερινή ονομασία των σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία.
    Γι αυτό λοιπόν:ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ[ δεν έχει σημασία από κάτω να γράψουμε το όνομά μας, μας ξέρετε, άλλοι σας ψηφίσαμε και άλλοι όχι, ωστόσο όμως καθημερινά βλεπόμαστε] που έχουμε το προνόμιο να είμαστε οι πιο κοντινοί [τοπικά]απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων, ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ στη βουλή ΝΑΙ σ'αυτή την πονηρή συμφωνία, με την οποία ουσιαστικά παραδίδουμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και κατ' επέκταση ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μας σε ξένα συμφέροντα. Το δικό μας συμφέρον είναι η ΜΙΑ και ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Αν περάσει αυτή η ονομασία, ας ευχηθούμε ποτέ να μην ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ή να κλάψουμε για την πράξη μας αυτή!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ ΌΣΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΝΟΕΙΣ. Σκεφτείτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λυπαμαι που θα στο πω αλλα αμφοτεροι σ εχουν γραμμενο, ολοι για την καρεκλα

      Διαγραφή
    2. Είστε επιστήμων;

      Διαγραφή
  7. Οι μέθοδοι του υπόκοσμου θα πέσουν στο κενό.. ας πάρουν χάπια οι ψεκασμένοι με μίσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΗΣΤΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιοι είναι οι ψεκασμένοι με μίσος και ποιος ο υπόκοσμος; Όσοι διαφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Έχεις να αντιπαρατεθείς με όσα λ΄έει ο 5.46 ή μόνο ως ανόητος συριζαίος βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΕΔΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο στον 5:46,είναι ακριβώς οπως τα λεει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Μηηηηηηηηηηηηηη.
      Μην τα λες έτσι. Θες να σε στείλουν στη Μακρόνησο οι παλιογκομμουνιστές;

      Διαγραφή
  13. Ρε σηφάκη και τζάκρη, για εκατό ψωροχιλιάρικα ευρώ του μισθού σας μέχρι της εκλογές θα πουλήσετε την Ελλάδα; Εσείς τώρα αντιπροσωπεύετε εμάς στον νομό, που δεν συμφωνούμε με ότι έγινε στις Πρέσπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δε συμφωνώ συνέλληνα με τις Πρέσπες.
      Καλύτερα να γίνονταν στη Δοϊράνη.

      Διαγραφή
  14. Ο 5:46 ΛΈΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News