Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Στήριξη Καρασμάνη στις πολυμελείς οικογένειες

Ανακοίνωση

Την πάγια θέση του για συνεχή και ουσιαστική στήριξη στην πολυμελή ελληνική οικογένεια, επανέλαβε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Καρασμάνης κατά το χαιρετισμό του στην χθεσινή εκδήλωση Κοπής της Πίττας στο Σύλλογο Τριτέκνων του Δήμου Πέλλας.

Χαρακτήρισε τις οικογένειές τους ως ¨πρωταθλητές¨ στον αγώνα της ζωής και της δημιουργίας, αιμοδότες του Έθνους μας που γηράσκει πληθυσμιακά και φθίνει επικίνδυνα. Γεγονός που καταγράφεται σε έγκυρες μελέτες και επιστημονικές έρευνες, που αναδεικνύουν το ¨δημογραφικό¨ ως το μείζον σήμερα πρόβλημα στη χώρα μας εξ αιτίας της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμού. Σε σημείο που προβλέπουν ότι σε λίγες δεκαετίες – σε τριάντα έως 40 χρόνια – ο πληθυσμός μας θα έχει συρρικνωθεί ακόμη και κάτω από 7 εκατομμύρια, δηλαδή, θα είμαστε οι Έλληνες μειοψηφία στη χώρα μας!

Υπογράμμισε ότι η στήριξη της πολυμελούς οικογένειας, δεν νοείται να έχει τον χαρακτήρα της ¨φιλανθρωπίας¨, αλλά να εστιάζεται στην εθνική υποχρέωση της Πολιτείας θα θεσπίζει και να εφαρμόζει μόνιμα, συγκεκριμένα και γενναία μέτρα πολιτικής, στο σπίτι, στο σχολειό, στην εργασία, στα κοινωνικά δρώμενα.

Ο πρώην Υπουργός, αναφέρθηκε στο μέγα λάθος της σημερινής Κυβέρνησης να καταργήσει τα επιδόματα, όπως επίσης και τις ποσοστώσεις – κίνητρα για τις προσλήψεις των τρίτεκνων και πολύτεκνων εκπαιδευτικών – κίνητρα που δεν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό ούτε ένα ευρώ, αλλά δείχνουν τη νοοτροπία των σημερινών κυβερνώντων καθώς και το πόσο σέβονται και εκτιμούν την εθνική προσφορά των πολυμελών οικογενειών! Στο σημείο αυτό μάλιστα, υπενθύμισε τη δέσμευση για επαναφορά των επιδομάτων, και για θέσπιση νέων, ρεαλιστικών μέτρων στήριξης των πολυμελών οικογενειών.

Τέλος ο Γιώργος Καρασμάνης, τους διαβεβαίωσε ότι στις προσπάθειες για τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής της ελληνικής πολυμελούς οικογένειας, θα είναι ο ίδιος – όπως πάντα – αρωγός και συμπαραστάτης τους. Και ότι αυτό το πράττει, όχι μόνον ως πολιτικός, αλλά και ως γόνος πολυμελούς οικογένειας που έχει βιώσει έντονα και βαθειά τα προβλήματα και τις ανάγκες αυτών των οικογενειών!

1 σχόλιο:

  1. κ. Καρασμάνη. Αυτό που κάνετε, πιθανόν να αγγίζει τα όρια του αστείου! Εδώ όλος ο κόσμος μιλάει για το σκοπιανό και εσείς δημοσιεύετε άλλα αντί άλλων, χωρίς να θέλω να πω πως αυτό που δημοσιεύετε δεν είναι σοβαρό.Αλλά παράλληλα δεν σας ακούω να παίρνετε θέση για το φλέγον θέμα. Τι συμβαίνει πια είναι η θέση σας ως βουλευτού που κατάγεται από τον νομό και την Πέλλα; Αυτή του αρχηγού σας μάλλον είναι για κλάματα! Θέλουμε τη δική σας και μη λυπηθείτε την θέση σας. Εκατό χρόνια βουλευτής είστε και δεν έχετε να φοβηθείτε νομίζω τίποτα. Αυτά σας τα λέει ένας ΝΔμοκράτης που μάλιστα σας ψήφιζε κατά το παρελθόν Προσωπικά εγώ σας το λέω, ότι το κόμμα σας, αν έπαιρνε θέση θα ήταν πολύ πιο ισχυρό. Τώρα με αυτά τα ήξεις αφίξεις καθημερινά χάνει. Επί πλέον αν ήσασταν σωστοί ντόμπροι στα λόγια σας σήμερα αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση θα είχε εξαφανιστεί.Ειλικρινά περιμένουμε μια απάντησή σας, άσχετα και άν εμείς σας το ζητούμε ανώνυμα. Εσείς είστε επώνυμος, υπεύθυνος πολιτικός και φυσικά υπεύθυνη θα είναι και η απάντησή σας. ΥΓ Σταύρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News