Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Επί ποδός η πολιτική προστασία για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας (ΦΩΤΟ)

Όπως ανακοινώθηκε εγκαίρως, και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνουν κλειστά

Συνεχίζεται η χιονόπτωση σε ολόκληρη την Αλμωπία, με την προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο Αλμωπίας και την Περιφέρεια να εντείνεται όλο και περισσότερο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, όλα τα μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους και αντιμετωπίζουν τα ζητήματα που προκύπτουν από την κακοκαιρία, υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος από νωρίς το πρωί παρακολουθεί στενά την προσπάθεια που γίνεται, επισκεπτόμενος όλες τις τοπικές κοινότητες. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, «είμαστε σε πλήρη επιφυλακή με όσα μέσα διαθέτουμε. Η πολιτική προστασία δουλεύει ασταμάτητα για να αντιμετωπίσουν όλα τα ζητήματα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους».

Όπως ανακοινώθηκε εγκαίρως, και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνουν κλειστά. 










10 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΕΧΝΙΝΙΣΤΙΚΑ ΡΕ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΔΗΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙΑΚΙΑ ΡΙΧΝΟΥ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ειπα κ εγω να παρουν καμια εικοσαρια γκρειντερ και να τελειωνουμε μπεεεεε γιδι

      Διαγραφή
  3. Πάντως κανένας δρόμος δεν είναι καθαρισμένες ούτε καν οι
    κεντρικοί...στα ταξί,στην εκκλησία πουθενά.... Αν αυτά το βράδυ παγώσουν πατινάζ για 3-4μερες θα κάνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε ο κύριος αντιδήμαρχος δεν ντρέπεται που η αντιδημαρχια του είναι ένα χαλί(για να μην πω τπτ άλλο) αντε ο κύριος Βαφειάδης δεν ντρέπεται που δημοσιεύει ένα τέτοιο άρθρο ο κύριος δήμαρχος δεν ντρέπεται να περνάει τους πολίτες της αλμωπιας για ηλίθιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. 1ον για να καίγεσαι τόσο μάλλον σε αφορά άμεσα 2ον κάνεις δεν αναφέρθηκε στους ανθρώπους που δουλεύουν 3ον πρέπει να λυπηθώ κάποιον που κάνει την δουλειά του? 4ον πρέπει να πάρεις μια απόφαση είμαι μαλακας η ηλίθιος

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?

      Διαγραφή
  6. Σοβαρα τωρα αν ηταν κλειστει οι δρομοι πως τα σουπερ μαρκετ ειχαν τοσο κοσμο μην ειμαστε υπερβολικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News