Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Υπό διάλυση η αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι απουσίαζε σύσσωμη η παράταξη Πασόη από τη Συνεδρίαση κατά την οποία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, μια κορυφαία στιγμή για κάθε Δήμο

Τάσεις αυτοδιάλυσης παρουσιάζει η αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας και ιδιαίτερα η παράταξη του Δημήτρη Πασόη, ο οποίος απ' ότι φαίνεται έχει χάσει πλέον τον ηγετικό του ρόλο, παρότι προ ολίγων ημερών έλαβε τη δημόσια στήριξη του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και κατ’ επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός ότι ο Νίκος Παρούτογλου κάνει κινήσεις για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι αρκετοί «κορυφαίοι» της παράταξης Πασόη εγκαταλείπουν τον πρώην Δήμαρχο, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι απουσίαζε σύσσωμη η παράταξη Πασόη από τη Συνεδρίαση κατά την οποία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, μια κορυφαία στιγμή για κάθε Δήμο.

Μάλιστα, το γεγονός σχολίασε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος ανέφερε πως απουσιάζει η μείζονα αντιπολίτευση από μία κορυφαία στιγμή για το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου κατέκρινε τη στάση της παράταξης Πασόη, τονίζοντας ότι αποτελεί προσβολή και απαξίωση προς τους πολίτες.

13 σχόλια:

  1. ο Πασοης εχει ετοιμο ψηφοδελτιο κατα 80%, εσεις πετατε αετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 80% είναι οι πιθανότητες να μην μπορέσει να κάνει ψηφοδέλτιο...

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή στον παρουτογλου που πούλησε τον πασοη

      Διαγραφή
  3. Πολιτικά πτώματα και οι δυο.. μείνετε σπίτι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπολιτευση ενωμένη;ΑΣΕ ρε Σταυράκη.ξεπερασες και τον ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΗΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΈΣΣΕΡΑ ΧΡΌΝΙΑ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΈΡΓΟ. ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας είναι ο υποψήφιος που θα σάρωνε και θα άλλαζε τα δεδομένα. Ενώ όλοι τον ξέρετε και είστε πεποισμένοι πως θα είναι ο καταληλότερος Δήμαρχος κια σίγουρα νικητής των εκλογών, ταυτόχρονα όλοι δεν τον αναφέρετε και τον προσπερνάτε . Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ, ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥΣ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ , ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (κοινως λαμογιές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλέπε από εκεί που βγαίνει ο ήλιος και θα το ανακαλύψεις μόνος σου

      Διαγραφή
  7. αν παρει και τον Γ Κε σωθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντιπολιτευση ουτε υπηρξε ουτε θα υπαρξη δυστηχος ο Πασοης ηταν λιγος ακομη και σαν αντιπολιτευση ενω ο Παρουτογλου που λες οτι τους πηρε ολους και καλα εκανε, που θα παει ?εδω δεν εχει πατησει τα τελευταια 2 χρονια σε δημοτικο συμβουλιο εχει νοιαστει κανεις απο αυτους για τον πολιτη του Δημου? Ας μας πουν μια προταση που εχουν κανει οχι οτι ως διοικηση εκανα αλλα λεμε τωρα...
    Καλως να κατεβει οποοος θελει ο κοσμος ξερει και βλεπει και αναλογως επιλεγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News