Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

«Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία», θα φωνάξει η Αλμωπία στο συλλαλητήριο της Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν, τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους. Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Ως επιτροπή και έχοντας συντονιστικό ρόλο απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ τους Συλλόγους αλλά και τους Πολίτες της Αλμωπίας να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Να μην λείψει κάνεις, ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη!

Κρατήσεις των θέσεων θα πραγματοποιούνται από τους:

- κ. Τσαμπούρη Γιώργο Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στο Τηλ: 6976986994

- κ. Ιγνατίδη Κώστα Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας στο Τηλ: 6970145578

- κ. Χουρσόγλου Ολυμπία Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου "Ο Μενέλαος Λουντέμης" Εξαπλατάνου στο Τηλ.: 6983626923

*Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τιμή εισιτηρίου: 30€

Η Αλμωπία δηλώνει:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

13 σχόλια:

  1. Ναι όλοι ΜΑΖΙ για να διαδηλώσουμε τη βούλησή μας κατά της αισχρής συμφωνίας του τσίπρα του κοτζιά και του καμμένου, που πραγματικά πούλησαν τη Μακεδονία, εμάς μας πούλησαν στους ξένους και στη μανία τους να κυβερνούν τον ελληνικό λαό, χωρίς τον ελληνικό λαό. Μην το θεωρείται αστείο φίλοι! Ξεπληρώνουμε τις υποχρεώσεις του τσίπρα σε βάρος της Χώρας μας. Αύριο αυτοί μπορεί να περάσουν δικαστήριο για την προδοσία, το κακό όμως ενδέχεται να γίνει. Αυτοί έχουν ορκιστεί να καταστρέψουν τη Χώρα. Εμείς θα τους το επιτρέψουμε;
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του Νομού, ο κόσμος εδώ σας τίμησε για να εκφράζετε τη γνώμη του. Σήμερα αυτό δεν γίνετε και εσείς θα είστε ανακόλουθοι με τη βούλησή του. Κανείς δεν σας απειλεί, κανείς δεν σας βρίζει. Απλά σας ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ να κάνετε το καθήκον σας. Είναι κρίμα να χαθούμε στην ανοησία κάποιων που μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες. Αυτό το ξεπούλημα δεν το είπε ο τσίπρας προεκλογικά, γιατί διαφορετικά δεν θα έβγαινε. Καιρός να ασχοληθούμε και με άλλα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν την Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΤΙΝ ΜΕΝ ΕΛΛΑΣ ΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΣΤΡΑΒΩΝ14 Ιανουαρίου 2019 στις 8:41 μ.μ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;!ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΑΚΕΔΝΟΙ.ΓΟΝΟΙ ΑΡΓΕΑΔΩΝ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ.100Ο ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ΓΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΝΚΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;!ΠΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΘΑ ΕΜΠΟΤΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΩΟ ΝΤΟΠΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ;!Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ Ο ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΣΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ.ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ.ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ.ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΠΟΣΣΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρωμικοι ανθρωποι φιλε μου, βρωμικοι πολιτικοι.

      Διαγραφή
  3. Αγάπας την χωρα σου;ναι.κλεβω φόρους κλεβω ΦΠΑ παίρνω μουφα επιδοτήσεις.κατακλεβω τα δάση.δεν πληρώνω ενσημα αλλά είμαι πατριώτης.θα πάω στην αθηνα να τους πω για την Μακεδονία.έτσι μου είπε το κομμα.καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σ ακολουθει και η γκομενα και ο αντρας της κοιματε χι..χι...χι...

      Διαγραφή
  4. Στις προγραμματικές δηλώσεις της δεύτερης κυβέρνησης Καραμανλή, μετά τις εκλογές του 2007, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη είπε:
    « Σκοπός τόσο των σχετικών με το ζήτημα αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ όσο και της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 είναι η εξεύρεση λύσης, λύσης αμοιβαία αποδεκτής. Οχι η διαιώνιση αυτής της εκκρεμότητας. Αυτό ακριβώς επιδιώκει και η Ελλάδα: την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης, στη βάση μιας σύνθετης ονομασίας...Το υπουργείο Εξωτερικών, με εντολή του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έχει καταστήσει την ελληνική θέση σαφή σε όλους τους φίλους, συμμάχους και εταίρους» (30.9.2007).

    Στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως που προκάλεσε στη Βουλή ο ΛΑΟΣ στις 10.4.2008 ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής είπε «Είπαμε καθαρά ότι οι μακρόχρονες διαπραγματεύσεις είχαν και έχουν ως τελικό στόχο μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία. Σχεδόν όλα τα κόμματα συμφωνήσαμε στην επιδίωξη αυτή. Και αυτό οφείλω να το υπογραμμίσω».

    Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών υπάρχει ειδικό κεφάλαιο με τίτλο «Το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ».
    ● Η διατύπωση της πρώτης κυβέρνησης Σαμαρά (υπ. Εξωτ. Δ. Αβραμόπουλος) είναι ακόμα πιο κατηγορηματική: «Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σε ένα μείζον συμβιβαστικό βήμα, αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων (erga omnes). [...] H σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων αποτελεί την καλύτερη δυνατή βάση για την εξεύρεση ενός έντιμου συμβιβασμού αμοιβαίως επωφελούς
    ● Ακριβώς ίδια με τη διατύπωση αυτή ήταν και της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου με υπ. Εξωτ. τον Σταύρο Δήμα (στιγμιότυπο 3.5.2012).

    ● Τα ίδια έλεγε επισήμως και η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με υπ. Εξωτ. τον Σταύρο Λαμπρινίδη (στιγμιότυπο 24.9.2011).

    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΕΜΠΕΛΙΑΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΣΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΤΑ ΗΘΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι σας σήκωσε η ΝΔ ρε παιδιά για ταξίδι?γιατί αυτοί οι καλοί άνθρωποι δεν παρετουνται να αποχωρήσουν να πάμε σε εκλογές και να σωθεί το όνομα?αλλά μας φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ε?κοιμαστε τον ύπνο του δικαίου απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωτη φορα στα αριστερα μας15 Ιανουαρίου 2019 στις 12:32 π.μ.

    ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΡΤ ΜΕ 114 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έτσι όπως πάει ο Τσίπρας θα είναι πάλι κυβέρνηση για τα επόμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όποιος διαφωνεί μαζί σας, σώνει και καλά είναι νεοδημοκράτης ή φασίστας! Δηλαδή αν φωνάζει με τη φωνή μονάχα του Έλληνα πατριώτη εσάς σας πειράζει; Αισχρότατοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΠΑΡΑΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΒΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΒΟΥΛΟΙ.ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ!!!ΠΩ ΠΩ!ΑΥΤΟΙ Η ΑΡΙΟΙ!!!ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.ΟΙ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ.ΟΙ ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑΝ.ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ.ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ 47 ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ.ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ.ΑΦΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ;ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΡΑΓΕ;!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ.ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News