Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ο Χρήστος Γεωργίου έτυχε το φλουρί στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τι του ευχήθηκε ο Σίμος Σωτηριάδης

Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου ήταν ο τυχερός που έτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας, κατά την πρώτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2019.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, του παρέδωσε το δώρο του, που δεν ήταν άλλο από μια βαλίτσα. Μάλιστα, του ευχήθηκε να τη γεμίσει με όλες τις εμπειρίες που αποκόμισε αυτή την δημοτική περίοδο, ώστε να τις χρησιμοποιήσει στην πορεία του από εδώ και πέρα.




6 σχόλια:

  1. Ποιός το διάλεξε τέτοιο δώρο; Συμβολικό, που σημαίνει το βαλιτσάκι σας και δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γελασουμε τωρα η πιο μετα; αχ ποσο ποναει........

      Διαγραφή
  2. Η βαλιτσα επισης συμβολιζει οτι ακομα ο Κ. Γεωργιου εχει πολυ δρόμο να διανύσει μέσα στη δημοτική αρχή και να συνεχίσει να προσφέρει με τόσο μόχθο και τόση αγάπη για τον τόπο του και τους συνανθρώπους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φλουρι το κερδιζει ο τυχερος για το 2019 σε συνδυασμο με την προσπαθεια και την εργατικοτητα θα πας μπροστα...
    Συνεχισε ετσι καλη τυχη καλη σταδιοδρομια στην πολιτικη σου καριερα μην ακους τις κακιες και κανε την δουλεια που εσυ ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργίου η μεγαλύτερη εγγύηση για τον Μπίνο.
    Η μεγαλύτερη εγγύηση για τον Δήμο Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακράν ο καλύτερος θα σπάσει τα ρεκόρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News