Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: «Δεν είμαι απερχόμενος, ούτε τελώ υπό παραίτηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του υπουργού στη Βουλή

Τα πάνω, κάτω μπορεί να φέρει η φράση του Πάνου Καμμένου στις πολιτικές εξελίξεις. Τώρα, λέει ότι δεν τελεί υπό παραίτηση, παρά τα όσα δήλωνε μέχρι... χθες. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του υπουργού στη Βουλή.

Ανατροπή έφερε η συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Αμυνας – Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής. Ο Πάνος Καμμένος όταν η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της απείλησε να αποχωρήσει χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο απερχόμενο, απάντησε: “ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση… Αφορά εμένα , ούτε έχω υποβάλλει παραίτηση από υπουργός, ούτε μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το αποτέλεσμα στα Σκόπια , ούτε έχω δηλώσει ότι αποχωρώ”.

Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» είπε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΛΑΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε παράτα μας παλιο κολοτούμπα, στημένε στα τέσσαρα, χοντράνθρωπε της πλάκας, ευκαιριακέ πολιτικέ, λαμόγιο της καρέκλας και της τσέπης, που σε ψήφισε ο κόσμος γιατί νόμισε ότι διαφέρεις στα καραγκιοζλίκια από τα άλλα κόμματα. Μήν τον πιστεύετε φίλοι. Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανθρωπιάς και πολιτικής εντιμότητας μαζί με τον άλλον το ψευτράκο που τον πήρε να συγκυβερνήσουν. Τίποτα δεν κάναν μαζί με τους άλλους στα 10 αυτά χρόνια για τον κόσμο. Όλα τα χρόνια μας δουλεύουν και μεις τους βλέπουμε σαν ανόητοι, επειδή μας κάναν να ανήμπορους να αντιδράσουμε. Ακόμα με δανεικά ζούμε να το ξέρετε Παρακαλούμε τους άλλους να μας δώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ωραίο είναι ότι γράφουν αρνητικά σχόλια άτομα που μπορεί να ψηφίσουν Χ.Α. κόμμα το οποίο για να το ψηφίσεις πρέπει να είναι ψυχολογικά ασταθής, ενώ στην χειρότερη των περιπτώσεων ο Καμένος απλά είναι ανώριμος...Έτσι για να μην μπερδευόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να σου πω, αν βγάλεις τον γράσο από τα μάτια σου έλα να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News