Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η αστυνομία «είδε» μόλις... 60.000 πολίτες στο Σύνταγμα!

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, βλέποντας μόλις 60.000 διαδηλωτές.

«Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης» σημειώνει στην ανακοίνωση.

«Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, 71 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και δύο από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης», προσθέτει.

5 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλού γι αλλού είναι η αστυνομία. Πού τους είδε τις 60000 διαδηλωτές; Ήταν ακριβώς 41628.Δεν ξέρουν να μετράνε. Και στα λεωφορεία έκαναν λάθος, ήταν 284 όλα από όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά ήταν black Sunday και ο κόσμος δεν πήγε για το συλλαλητήριο αλλά για τις προσφορές στα καταστήματα της οδού Ερμού....Ήταν και ανοικτά κιόλας....

      Διαγραφή
  3. Ρε παλιό.... του ΣΥΡΙΖΑ. Από πότε η Αστυνομία έχει αρμοδιότητες, πλην των άλλων,να ανακοινώνει δημόσια και αριθμό ατόμων σε συλλαλητήρια και εκδηλώσεις! Κάποτε ρε, όταν η Αστυνομία ήταν αυτή που έπρεπε, αυτό απαγορευόταν δηλ.να το λέει δημόσια και ήταν σωστό. Σήμερα με αυτό που γίνεται, γιατί να μπαίνει η Αστυνομία απέναντι από τον πολίτη να τη βρίζει και να την ειρωνεύεται. Απαίσιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News