Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Βραβείο του Δήμου Έδεσσας για την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με LED

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Έδεσσας έλαβε το Βραβείο Bravo στην κατηγορία «Δράση για το Κλίμα» για το έργο αντικατάστασης του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με led.

Είναι ο πρώτος δήμος στη χώρα που αντικαθιστά το σύνολο των φωτιστικών του σωμάτων με led, ενώ η μελέτη και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν αποτέλεσαν πιλότο για ανάλογες δράσεις άλλων δήμων.

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Είναι το δεύτερο βραβείο του έργου αντικατάστασης του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με led, ενώ ο Δήμος Έδεσσας την τελευταία τριετία έχει βραβευτεί συνολικά για πέντε έργα. Με τον τρόπο αυτό έχει δημιουργήσει μία μικρή παράδοση βραβεύσεων, αποδεικνύοντας ότι αφενός καινοτομεί και αφετέρου μπορεί να υλοποιεί έργα που συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News