Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

«Χρυσό» το Τυρί Γερακάρη: Σημαντικές διακρίσεις στην Dairy Expo

Mεγάλες διακρίσεις

Στις 10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 πραγματοποιήθηκε η DAIRY EXPO 2018, η 5η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ & ΤΗΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Ο δυναμικός κλάδος του γάλακτος και των προϊόντων του, απέκτησαν πλέον το δικό τους σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Σκοπός της έκθεσης DAIRY EXPO είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου, στη γνωστοποίηση των ελληνικών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα αιχμής της ελληνικής οικονομίας.


Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιήθηκε ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών – Οργανοληπτική Αξιολόγηση με την επιστημονική επιμέλεια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Perrotis College. Οι Παραγωγοί είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους και να αξιολογηθούν μέσω γευστικών δοκιμών από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από ειδικούς και καταξιωμένους επιστήμονες με ειδίκευση στην Γαλακτοκομία και Τυροκομία.


Η εταιρία Δ.Γερακάρης και ΣΙΑ ΟΕ μετά το ΧΑΛΚΙΝΟ βραβείο γεύσης για το ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗ στο 1οφεστιβάλελληνικούγάλακτος και τυριού το 2007,το ΧΡΥΣΟ βραβείο γεύσης για τη ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΓΕΡΑΚΑΡΗ στο 3οφεστιβάλελληνικούγάλακτος και τυριού το 2011, το ΑΡΓΥΡΟ και ΧΑΛΚΙΝΟ βραβείο γεύσης στο 4ο φεστιβάλ ελληνικού γάλακτος και τυριού το 2016 για το ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΤΥΡΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗ και για το ΚΑΣΕΡΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗ αντίστοιχα.


Στην Dairy Expo 2018 και στην 2η Οργανοληπτική Αξιολόγηση ελληνικών τυριών κατέκτησε

- ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΤΥΡΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗ

- ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΓΕΡΑΚΑΡΗ

- ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ-ΓΙΝΙΝΟ ΤΥΡΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗ

Κερδίζοντας πολλές θετικές εντυπώσεις και μεγαλη αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News