Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Βγήκε δυναμικά μπροστά η νεολαία της ΝΔ στην Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στα Γιαννιτσά, με θέμα «Οι νέοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ομιλητές ήταν ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος και ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Μπάμπης Τσιανάκας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Τομεάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μάκης Δημητριάδης και η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών Σοφία Πασσαλή, δύο άνθρωποι που δούλεψαν πολύ για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, καθώς επίσης και το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Νίκος Σκορδής.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Σταμκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδώσης Ουραηλίδης.

Την ημερίδα της ΟΝΝΕΔ τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος στελεχών της ΝΔ και απλοί πολίτες, ενώ προηγήθηκαν επισκέψεις κλιμακίου της ΟΝΝΕΔ με επικεφαλής τον Κώστα Δέρβο στους τέσσερις Δημάρχους του Νομού μας.


























1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News