Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Στην Παπακώστα ο Δήμαρχος Αλμωπίας για θέματα ασφάλειας και γενικής αστυνόμευσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στην Αθήνα. Συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και γενικής αστυνόμευσης, που αφορούν το Δήμο Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από την Υφυπουργό να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται τόσο από τη Διεύθυνση του Νομού μας, όσο και από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς όπως είπε οι κάτοικοι ενός ακριτικού Δήμου σαν το δικό μας, δικαιούνται να νοιώθουν ασφαλείς, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τουριστική περιοχή με αυξημένες ανάγκες. Ο Δήμαρχος τόνισε πως υπάρχει ανάγκη για αστυνομικά οχήματα, καθώς αυτά που υπάρχουν είναι σε άσχημη κατάσταση.

Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Παπακώστα για το γεγονός ότι ο πολιτικός φορές του οποίου είναι Πρόεδρος ανακοίνωσε δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητά του για το Δήμο Αλμωπίας.

Η Υφυπουργός από την πλευρά της, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι πολίτες θα το εκτιμήσουν και θα το αναγνωρίσουν. Παράλληλα, τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

. .



4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News