Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Καταχειροκροτήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας: «Η ΝΔ να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών» - Άδωνις: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, μίλησε με λόγια καρδιάς.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας, ζήτησε από τον Αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη να δεσμευτεί ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και θα αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια για τη Μακεδονία μας!

Ο Αντιπρόεδρος με αφορμή αυτή την τοποθέτηση του Δημάρχου, δεσμεύτηκε και φώναξε μαζί με όλο τον κόσμο ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!

Δείτε το βίντεο:
. .

Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση!

25 σχόλια:

  1. Πολύ καλό Ρέ μπινο αλλά πες μας με ποιον είσαι? καλό τό αφήγημα
    σού αλλά να ξέρες τί σέ περιμένει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τρωτε τη σκονη του, ετοιμαστε υποθετα ερπετα χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΕΣΕΝΑ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑΣΕ;

      Διαγραφή
    3. -11.05Μ.Μ Ο ΚΑΥΜΟΣ [ ΠΟΛΛΩΝ] ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ... ΦΤΑΝΕΙ !!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,ΠΙΣΙΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ Α Κ Υ Ρ Ω Σ Ε Ι ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΕΙ Ο ΑΙ ΣΥΧΤΗΡ

      Διαγραφή
    4. οι αγιοι δεν ψηφιζουν ρε 11.19, ασε τον ΑΙ ΣΥΧΤΗΡ να προσευχετε, αν και δεν τον ξερω αυτον τον Αγιο.

      Διαγραφή
    5. 11,28 η εισαι μαλοκοπιτουρας η το παιζεις μαλακοεξυπνος .

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΡΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αν δεν την ακύρωση (που δεν θα την ακύρωση γιατί ότι λέει το κάνει μόνο για την αρπαγή της ψήφου) τι θα κάνεις κύριε δήμαρχε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεις να τον κοιτάξεις κατάματα και να τον ρωτήσεις αγαπητε τυφλοπόντικα, αν μπορεις.

      Διαγραφή
  4. ειμαι πολυ υπερήφανος που εχω δήμαρχο με κάκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτική όπως φαίνεται και από τα απρεπή σχόλια μερικών διχάζει και ενίοτε σκοτώνει δημιουργώντας εμφύλιους, χούντες και εξορίες για να κερδίσει κάτι από το αίμα των αθώων, των ανυπότακτων, παίζοντας το παιχνίδι ξένων κέντρων.Η εκκλησία τι δουλειά έχει μέσα σε αυτό το ανίερο παιχνίδι κατά του έθνους μας και του λαού του Θεού; Λυπάμαι πραγματικά πολύ. Το δις εξαμαρτείν ουκ εστίν ανδρός σοφού,άγιες μέρες που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα με συγκινει ο λόγος σου Δήμαρχέ. Συγχαρητήρια που είπες ξανά αλήθειες. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. '' Στο άρθρο 2 της συμφωνίας προβλέπεται ότι η Ελλάδα δεν θα αντιταχθεί στην ένταξη της γείτονος υπό το νέο όνομα και τις ορολογίες σε διεθνείς, πολυμερείς και περιφερειακούς οργανισμούς και θεσμούς που η Ελλάδα είναι μέλος ''.

    Το άρθρο 13 της συμφωνίας αναφέρει:

    «Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το γεγονός ότι το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος, τα Σκόπια, είναι περίκλειστο κράτος, τα συμβαλλόμενα μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας».

    Ιδού τι προβλέπει η σχετική Σύμβαση του ΟΗΕ (1982) για το Δίκαιο της Θάλασσας στο συγκεκριμένο άρθρο 69 για τα δικαιώματα των «περίκλειστων» κρατών, δηλαδή των κρατών άνευ ακτών.

    Άρθρο 69 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας (παραθέτουμε τις παραγράφους που πιστεύουμε ότι μας ενδιαφέρουν άμεσα).

    Δικαίωμα κρατών άνευ ακτών.

    Τα κράτη άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία») έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν, σε ισότιμη βάση, στην εκμετάλλευση προσήκοντος μέρους του πλεονάσματος των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των παράκτιων κρατών της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής (Ελλάδα), λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οικονομικές και γεωγραφικές συνθήκες όλων των ενδιαφερόμενων κρατών και σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου, και των άρθρων 61 και 62.
    Οι όροι και οι τρόποι της συμμετοχής αυτής καθορίζονται από τα ενδιαφερόμενα κράτη μέσω διμερών (Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ) υποπεριφερειακών ή περιφερειακών συμφωνιών λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων:
    Οι παραπάνω διατάξεις δεν θίγουν τις διευθετήσεις που συμφωνήθηκαν σε υποπεριοχές ή περιοχές όπου τα παράκτια κράτη (Ελλάδα) δύνανται να παραχωρήσουν σε κράτη άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία») της ίδιας υποπεριοχής ή περιοχής ίσα ή προνομιακά δικαιώματα για την εκμετάλλευση των ζώντων πόρων στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες.

    Είναι σαφές πως η Ελλάδα έχει υποχρέωση να δώσει πρόσβαση στα Σκόπια, στη θάλασσά μας, για λόγους αλιείας. Σαφές και συμφωνημένο.

    ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
    ΑΡΘΡΟ 20

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8.Το Πρώτο Μέρος(ΕΛΛΑΔΑ) θα εφαρμόζει την παρούσα Συμφωνία σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τη συμμετοχή του σε άλλους διεθνείς, πολυμερείς ΄ή περιφερειακούς θεσμούς ή Οργανσισμούς, καθώς και από άλλα διεθνή κείμενα. Ομοίως, το Δεύτερο Μέρος2θα εφαρμόζει την παρούσα Συμφωνία σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του που πηγάζουν από τη συμμετοχή του σε διεθνείς, πολυμερείς ή περιφερειακούς θεσμούς ή Οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ, στη συνέχεια της προτεινόμενης ένταξής του σε αυτήν.
    Οι διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας θα παραμείνουν σε ισχύ για αόριστο χρονικό διάστημα και είναι αμετάκλητες. Δεν επιτρέπεται καμία τροποποίηση της παρούσας Συμφωνίας που περιέχεται στο Αρθρο 1(3) και στο Αρθρο 1(4).
    Η παρούσα Συμφωνία θα πρωτοκολληθεί στη Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών μόλις τεθεί σε ισχύ.

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΑΔΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΆΛΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΣΙΠΡΑ ( ΠΡΕΣΠΕΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
  8. Δήμαρχε τα σκουλήκια δεν αλλαζουν
    μην τους δίνεις σημασία... πάλι Δήμαρχος θα είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άδωνις Γεωργιάδης: «Όποιος ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ νομιμοποιεί την κλοπή δημοσίου χρήματος»

    Στις Ιαν 25, 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα πικρόχολα,άκυρα και ανορθόγραφα σχόλια κάποιων για τον λόγο που εκφώνησε ο κύριος Δήμαρχος.Είπε αυτό ακριβώς που θα έλεγε και ο καθένας,με την απαιτούμενη ευγένεια, αν ήταν σε αυτήν την θέση. Κι επιτέλους δεν το λέει για πρώτη φορά,αυτό υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή. Απλός, λιτός και περιεκτικός ο λόγος του.Εκτός κι αν ορισμένοι προτιμάτε να είχαμε για δήμαρχο τον ανιστόρητο κι ανεκδιήγητο Φίλη και τους ομοίους του. Μπράβο σου κύριε Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο λεω κ εγω αγαπητε, βγηκε ο κυριος ΡΕ και προσπαθησε δηθεν κατι να πει, αλλα καποιοι βλεπουν την απλοτητα και την εργατοσυνη του Δημαρχου και σκανε.

      Διαγραφή
  11. Η νουδου με Τατσόπουλο τον υβριστη της δεξιάς δεν πας πουθενά Κούλη,η νουδου είναι μια νέα φιλελεφτ κυβέρνηση που θα συνεχίσει ότι αφήσει ο σύριζα μόνο τα πρόσωπα θα αλλαξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά 3ιναι για λυπήση οποίος πιστεύει ότι θα ακυρώσει την συμφωνία η νουδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τον ρωτησε κανεις για το τι ψηφησε? μνημονειο ,γαμους ομοφυλοφυλων, αλαγγη φφυλλου απο τα 15,τουρκικη ενωση , για την λεσχη μπιλντεμπερκ, και για την ξεκαθαρη θεση της νδ για την ονομασια,γιατι πολλοι βουλευτες εινια υπερ της συνθετης ονομασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News