Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;

Πρόσκληση

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Συμβολή σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παραμυθοαφήγηση βασισμένη στο νέο χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη

Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου Συμβολή (Πλατεία Αγγ. Γάτσου, Αριδαία, 2384028120).

H συγγραφέας, µαζί µε τον δαιµόνιο ρεπόρτερ Φάνη τον Μπούφο, σας προσκαλούν σε μία περιπέτεια στον παγωμένο Βόρειο Πόλο!

Ελάτε να γίνουμε βοηθοί του Αϊ-Βασίλη και να εξερευνήσουμε τη σημασία της πίστης, την αξία της προσφοράς και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News