Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τσοχατζόπουλος: «Αβάσιμη η κατηγορία που οδήγησε στον πολιτικό μου αφανισμό»

"Είναι στοιχεία ατράνταχτα, τα οποία προϋπήρχαν, αλλά αγνοήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος και τα οποία, όμως, μπορούν να οδηγήσουν σε εξελίξεις"

«Η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη».

Με δήλωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει ότι:

«Επί έξι χρόνια, προσπαθώ μάταια, να πείσω την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν δωροδοκήθηκα. Έπρεπε να περιμένω μέχρι χθες, οπότε ανακοινώθηκε επίσημα, ότι ο πρώην Εισαγγελέας Μόσχας , κ. Ακίμοβ Στάνισλαβ, τόσο στην από 31.1.2018, ενώπιον Συμβολαιογράφου κατάθεσή του, όσο και ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, επιβεβαίωσε ότι «…τα 17 εμβάσματα που εστάλησαν από τη ρώσικη πλευρά από τον Ιούνιο του 1999 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2000 στους ελβετικούς λογαριασμούς της εταιρείας Pengel Enterprises Ltd, δεν αφορούν την επίμαχη σύμβαση για τους ρωσικούς πυραύλους TOR M1». Τα παραπάνω ευρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του dikastiko.gr.

Η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό.

Είναι στοιχεία ατράνταχτα, τα οποία προϋπήρχαν, αλλά αγνοήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος και τα οποία, όμως, μπορούν να οδηγήσουν σε εξελίξεις.

Ευχαριστούμε θερμά, το dikastiko.gr που τα ανέδειξε και έτσι λάβαμε γνώση τους , τόσο εμείς, όσο και οι φυσικοί μας Δικαστές».

2 σχόλια:

  1. καλα τωρα θα σε λυπηθουμε, κατεστρεψες και το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή όλες εκεινες οι αγορές και η μεγαλη ζωή στα Παρίσια με την γκομενα γινανε με μαρούλια ή με ξένα κόλυβα? αντε ρε κατσε στα αυγά σου πειναλέε που ειδες χρημα και βουτηξες και τα εκανες μανταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News