Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Από την Αυστρία η πιο συγκινητική διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Erste Bank στέλνει ένα μήνυμα αγάπης με την ιστορία του σκαντζόχοιρου Henry, του οποίου τα αγκάθια δυσκολεύουν τη ζωή

«Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς αγάπη;» Φέτος η πιο συγκινητική - μέχρι στιγμής - διαφήμιση των Χριστουγέννων μάς έρχεται από την Αυστρία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Erste Bank στέλνει ένα μήνυμα αγάπης με την ιστορία του σκαντζόχοιρου Henry, του οποίου τα αγκάθια δυσκολεύουν τη ζωή.

Ο Henry είναι το νέο παιδί του σχολείου. Δυσκολεύεται να μπει στις νέες παρέες και τα αγκάθια δεν τον βοηθούν.

Όσο μεγάλα όμως κι αν είναι τα εμπόδια, αν υπάρχει διάθεση για συντροφικότητα, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα και αγάπη μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News