Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Γιαννιτσά: Βρήκε το χρυσό φλουρί δυο εβδομάδες πριν την Πρωτοχρονιά - Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής του

Ο τραπεζικός του λογαριασμός αλλάζει

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης στα Γιαννιτσά προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ο τραπεζικός του λογαριασμός αλλάζει...

Νωρίτερα ήρθαν εφέτος τα Χριστούγεννα σε Λάρισα και Γιαννιτσά με τα κέρδη που μοιράζουν τα νέα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ.

Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος τυχερός από τη Λάρισα κέρδισε 250.000 ευρώ στο «Ρόδι είναι και κερδίζει», ενώ ένας τυχερός από τα Γιαννιτσά κέρδισε 50.000 ευρώ με ένα δελτίο «Χρυσό Φλουρί».

Τα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και ήδη ο κόσμος σπεύδει να δοκιμάσει την τύχη του, κυνηγώντας τα μεγάλα ποσά που μοιράζει το ΣΚΡΑΤΣ κάθε χρόνο την περίοδο τον εορτών με τις ειδικές εκδόσεις του. H ζήτηση στα πρακτορεία αυξάνεται όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, καθώς όλοι αναζητούν τα «χρυσά» δελτία των 250.000 ευρώ και 50.000 που έχουν απομείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News