Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Άδωνις Γεωργιάδης για ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας: «Φτιάξατε ένα από τα ωραιότερα γραφεία που έχω δει σε ολόκληρη την Ελλάδα»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η Βουλευτής και υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ – Ασημακοπούλου. Και οι δύο έμειναν έκπληκτοι από την προσπάθεια που γίνεται στη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας και παραδέχτηκαν ότι πρόκειται ίσως για τα καλύτερα γραφεία πανελλαδικά.

Είναι σημαντικό που μετά από πολλά χρόνια η ΝΔ απέκτησε το δικό της σπίτι στην Αριδαία και σίγουρα αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που ανιδιοτελώς διέθεσαν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά τους για αυτό το αποτέλεσμα.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απεύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ο Βουλευτής κ. Γιώργος Καρασμάνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Γιώργος Τζάτσης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας κ. Θεοδόσης Ουραηλίδης, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Σταύρος Καραγεωργιάδης. Το μήνυμα του κ. Λευτέρη Αυγενάκη ανέγνωσε ο Γεν. Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Γιάννης Τριανταφυλλίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, στελέχη και απλοί φίλοι της παράταξης, ενώ πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων. Προηγήθηκε ξενάγηση στα Λουτρά Πόζαρ.

Δείτε την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη και πλούσιο φωτορεπορτάζ:





















































14 σχόλια:

  1. Εσείς γλυψτε εμείς βάλαμε μυαλό.σας μάθαμε και σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΑΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως να βαρεσει και προσοχη; λεω μηπως; καπως χουντικα διαταζεις παλιομαλακα

      Διαγραφή
    2. 4.55 το ήθος σου είναι αναλογο της νουδουλας

      Διαγραφή
    3. ενας μαλακας ακομη ο 7.55, το μαλακας σε πειραξε μαλακα, οχι το χουντικο υφος του

      Διαγραφή
    4. Μαλακας ο ενας ,μαλακας ο αλλος τελικα μας τα ζαλισες ,γιατι δεν καταλαβες ,οτι εισαι ο μεγαλυτερος αρχι μαλακοπιτουρας εσυ. Το χουντικο υφος ...σε πειραξε ... παπαρα ...

      Διαγραφή
  3. φατε κουτοχορτο βλακες ηρθε ο σωτηρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μισελ εισαι ερωτας, ακουλουθουν οι αλλοι, Αδωνη δε σε πιανει ουτε θεος ανεμος, Δημαρχε παντα ΣΤΑΡ, προεδρε το φορτωσες το σωμα αλλα ειναι η πρωτη φορα, Γιαννη ταμια ντυσιμο απεχτο, Δανη εισαι ησουν και θα παραμεινεις ογκολιθος ψυχη και σωματι,ο διπλα σου ο Σακης συγνωμη με μπερδεψε η καπαρντινα, ο Γκλαβακης δε βαριεσε, ο Γιαννου ασυγκριτος, ωωωω ο Μητκας αγωνιστης το χθες της παραταξης, ο Τακης ο Μπινος παντα εκφραστικος, ο Αντωνιου κυριος, ααχχχχ Μισελ σκετος ερωτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια πεστε μου αν κανω λαθος, υπηρχε πουθενα ο Ζερζης η Πασχαλιδου και τ αλλα παιδια του κλικας; εμενα μου διεφυγε η απουσιαζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουδείς μα ουδείς, ουτε σε διέφυγε ουτε απαρατήρητο πέρασε, γι αυτό ειχαν ολοι......μια φαγούρα, μα μια φαγούρα...

      Διαγραφή
  6. παιχνιδια στο ονομα της μακεδονιας απο ψευτες ,με το ψεμα και την κολοτουμπα το γλυψιμο και σερνοντας κανανε καποιοι καριερα που πληρωνουν καποιοι αλλοι φουκαραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ενα βάψιμο το μπουρδέλο σπίτι δε γίνεται..! Εάν αυτό που δείχνετε, τον αντιπρόεδρο της αντιπολίτευσης σε ένα μεγάλο δημο , (τα 40 άτομα δηλαδή) απόλυτη επιτυχία.! Τότε τι να πω? Καληνύχτα νουδουληδες..! Που πάτε ρε με τον τζατζη..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω τους ειπα να φερουν και τη δικια σου αλλα δεν μ ακουσαν, τοτε θαταν κομπλε η κατασταση, θαπερνες και ματι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News