Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ρωμανός προς Τζάκρη: «Είστε εκτός Εθνικής γραμμής - Η μόνη γραμμή που σας ενδιαφέρει είναι αυτή της καρέκλας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού στα όσα υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός, Θεοδώρα Τζάκρη, για το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Είστε εκτός Εθνικής γραμμής. Η μόνη γραμμή που σας ενδιαφέρει είναι αυτή της καρέκλας», είπε ο Νίκος Ρωμανός απευθυνόμενος στη Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
.

15 σχόλια:

  1. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy aν ησουν στην θεση της γιατί θα ενδιαφερόσουν ? αν πεθαίνουν στην Συρία ?

      Διαγραφή
  2. εχει μια στεναχωρια η Τζακρη....οπως και ολοι οι βολευταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου έχουμε πει πολλές φορές κ.Τζάκρη να φύγεις από εκεί που είσαι. Ένας βουλευτής καταγόμενος από την καρδιά της Μακεδονίας, δεν μπορεί να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο για την Πατρίδα του. Τώρα, αναζητώντας πολιτική στέγη, βρέθηκες στο ΣΥΡΙΖΑ και νομίζεις ότι καβάλησες το καλάμι, απαξιώνοντας τους ανθρώπους που σε ψήφισαν. Να γνωρίζεις όμως ότι αύριο, με όλους εμάς που σε ξέρουμε δεν θα μπορείς να σταθείς και θα σε πειράξει. Οι των Αθηνών χάνονται κ τζάκρη Εμείς με τον άλλον τον συνάδελφό σου τον κ Σηφάκη, θα τα λέμε. Χίλια καλά να κάνετε στον νομό, αυτό το κακό με το θεμα της Μακεδονίας θα σας ακολουθεί για πάντα σαν μαύρη σκιά στη ζωή σας. Μή μας πουλάτε λοιπόν για την ΚΑΡΕΚΛΑ σας, όπως σας είπε ο συνομιλητής σας στην τηλεόραση. Αυτή κάποτε θα την πάρουν άλλοι. Εσείς θα μείνετε και εμείς. Είμαι σίγουρος ότι και εσείς αυτό που κάνετε δεν το πιστεύετε. Έστω και αν μας πείτε ότι κάνετε ό,τι σας υπαγορεύει η συνείδηση.Κάντε την υπέρβαση και φύγετε. Θα σας γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα. Η Μακεδονία δεν είναι διαπραγματεύσιμη με κανέναν σε ότι αφορά την ιστορία της. Φύγετε κ. Τζάκρη! ΥΓ[ Δεν ανήκω στη ΝΔ,Χ.Α. ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ κλπ Ανήκω στην Ελλάδα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήφισε το καρασμανη και ΑΣΕ την ντορα ήσυχη.

      Διαγραφή
    2. γιατι να μη ψηφισει Καρασμανη ωρε; ουτε τριαντα χρονια βουλευτης δεν ειναι, κατσε ακομα εχουμε να δωσουμε

      Διαγραφή
    3. Καρέκλα αδελφεεεεέ καρέκλα, χωρίς αυτην ολοι τους θάταν ασήμαντοι και καταθλιπτικοι, ανθρωποι που για την εξουσία πουλάν και τη μάνα τους, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Προς τους 7.14΄ και 9.38΄. Πείτε μας πού διαφωνείτε με τον 6.47΄. Δεν βρίζει κανέναν, με ήπια επιχειρήματα βγάζει την αγωνία του ως Μακεδόνας.
    Υ.Γ Ο Καρασμάνης πού κολλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε Γκιώνη ειδες κάναν αλλο να βρίζει;

      Διαγραφή
    2. δε με λες 9.59 τωρα γυρισες απ την ερημο? δηλαδη ξεχωριζεις και τους βουλευταδες σε αλφα και βητα? τοσο κοροιδα ειμαστε? και πιστευεις οτι θ αλλαξει κατι σ αυτη την ερμη χωρα? δε βλεπεις που σκιζοντε ολοι για τη καρεκλα? λες ν αγαπαν τοσο πολυ αυτον τον τοπο και ν αγωνιουν για τον καθε αδικημενο εργατη αγροτη εμπορο και καθε κακομοιρη?

      Διαγραφή
  5. Οι βουλευτάδες την ΚΑΡΕΚΛΑ και όσοι τους ακολουθούν οι ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΕ, ΟΛΟΙ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΚΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Οποίος δεν είναι από Μακεδονία ας μην σχολιάζει.Δεν τον αφορά.Ας ασχοληθεί με τη δίκη του καταγωγή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το "σύστημα" μας δίνει να ψηφίσουμε αυτούς που θέλει, επομένως όποιον και να ψηφίσουμε το ίδιο θα είναι. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί εχουν επιτύχει τους στόχους τους τα "κίτρινα γιλέκα" στην Γαλλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντόρα προχωρα τα πρόβατα ακολουθούν
    Keep vosking Έλληνα Μακεδόνα πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News