Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Τσίπρα

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στο Παλέ ντε Σπορ, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη Τύπου.

Η Θεσσαλονίκη λέει «ναι» στη δημοκρατία και όχι στον εθνικισμό και το διχασμό, είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη συγκέντρωση και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, είπε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ. λέγοντας ότι χωρίζει τους Έλληνες σε πατριώτες και προδότες, και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει αν συμφωνεί με το σύνθημα, «Η δημοκρατία πρόδωσε τη Μακεδονία».

3 σχόλια:

  1. Θα χαιρετήσει ο Ζάεφ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΙΣΤΕΙ
    44 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΜΩΠΙΑ????????ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ???ΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News