Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον 6ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο Λουτρών Πόζαρ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο 6ΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 ο 6ος Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής μας. Τη διοργάνωση έφερε εις πέρας η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Παύλος Μελάς» και τους τοπικούς φορείς που βοήθησαν με κάθε τρόπο.

Πολλοί Έλληνες και ξένοι αθλητές και αθλήτριες, συμμετείχαν και φέτος στον αγώνα βουνού 10 χλμ, στο δυναμικό βάδην 4 χλμ και 1.000 μ. για παιδιά δημοτικού στο φαράγγι των Λουτρών, στους αγώνες δρόμους 21 χλμ και 5 χλμ. Ένα πρόγραμμα που αφορούσε όλες τις ηλικίες και χάρισε στους συμμετέχοντες πολύ ιδιαίτερες στιγμές.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος συνεχάρη όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει κάθε χρόνο. Επίσης, τόνισε ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια, επιτυγχάνεται μια σημαντική προβολή για τον τόπο μας. Στόχος της εκδήλωσης να συνδυαστεί ο Αθλητισμός με τον Ιαματικό Τουρισμό.Παράλληλα, ευχαρίστησε για την προσφορά τους, τόσο τον Αθλητικό Σύλλογο «Παύλος Μελάς», όσο και τους ανθρώπους που βοήθησαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια. Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε δύο ανθρώπους που προσφέρουν σημαντικά σε αυτή την αθλητική εκδήλωση, την Παναγιώτα Τουλουμτζή και τον Χρήστο Χατζηγιαννίδη.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News