Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: 251.860 ευρώ για συντηρήσεις και κατασκευές στα σχολεία - Δημοπρατούνται στις 11/1/2019

Ανακοίνωση

ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 251.860 € (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 ΚΑΙ ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ)

ΣΤΙΣ 11-1-2019 Σημαντικές παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημοπρατούνται στις 11-1-2019 από το Δήμο Αλμωπίας.

Η χρηματοδότηση είναι από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 και τη ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

"Όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε την Διοίκηση στο Δήμο, πραγματοποιήσαμε και σχεδιάζουμε εργασίες μέσα από την συζήτηση και τη συνεργασία με τις Σχολικές Μονάδες, τις Τοπικές Κοινότητες και την Τοπική Κοινωνία. Ως εκπαιδευτικός γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να στηρίξουμε τις εκπαιδευτικές κοινότητες και τα σχολεία. Αγαπάμε τα παιδιά και το δείχνουμε έμπρακτα. Στη συνέχεια θα προγραμματίσουμε με τους συνεργάτες μου επισκέψεις σε σχολικές μονάδες για να εντάξουμε και άλλες παρεμβάσεις".

2 σχόλια:

  1. Δημαρχε, επειγόντως να βάψετε το νηπιαγωγείο Βορεινου με αντιμουχλικα χρώματα. Τα παιδια μας είναι μέσα στη μουχλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μία σκεπη στο γυμναστήριο Εξαπλατάνου είχαμε πει πάλι τήν πάπια κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News