Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Π.Ε. Πέλλας: 245.000 ευρώ για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Ανακοίνωση

Το έργο με τίτλο «Διαγράμμιση και αντικατάσταση στοιχείων ασφαλείας Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας 2018» δημοπράτησε με ανοικτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας την περασμένη Παρασκευή (30/11) συνολικού προϋπολογισμού 245.000,00 € με χρηματοδότηση από Ιδίους Πόρους.

«Στην ατζέντα των εκτελούμενων έργων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έρχεται να προστεθεί και το έργο της διαγράμμισης και αντικατάστασης στοιχείων ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας. Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και, ιεραρχώντας τις ανάγκες και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέσα και προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων μας, προχωρούμε στη βελτίωση των υποδομών» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει διαγράμμιση σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας και αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Ε.Ο.2 και συγκεκριμένα στο τμήμα Έδεσσα - Άγρας. Επιπλέον η διαγράμμιση οδοστρώματος περιλαμβάνει τις παρακάτω οδούς αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας: 1. Γιαννιτσά – Αξός - έως διασταύρωση Π. Μυλοτόπου (αξονική διαγράμμιση) 2. Εντός οικισμού Αραβησσού (αξονική διαγράμμιση) 3. Κρύα Βρύση - έως όρια Π.Ε. Ημαθίας (αξονική διαγράμμιση) 4. Από διασταύρωση προς Τριφύλλι στην παλαιά Ε.Ο.2 - Τριφύλλι- Γυψοχώρι – Δροσερό - Λάκκα (αξονική διαγράμμιση) 5. Λουτράκι (από διασταύρωση προς Όρμα) – Πιπεριά - έως είσοδο Αριδαίας στον κυκλικό κόμβο (αξονική διαγράμμιση) 6. Εξαπλάτανος - Φούστανη (αξονική διαγράμμιση) 7. Από διασταύρωση επαρχιακής οδού Εξαπλατάνου Φούστανης – Μηλιά - Ριζοχώρι - Βορεινό (αξονική διαγράμμιση) 8. Σωσάνδρα- Γαρέφι (αξονική διαγράμμιση)

3 σχόλια:

  1. Ο πιο επικινδυνος δρόμος είναι Άγρας Μεγαπλάτανος απο τον οποιο διερχονται ολοι οι επισκέπτες για την Αλμωπια καμια διαγραμηση φουλ ομίχλη και είναι εκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Ανιπεριφερειάρχης. Με τόσα λεφτά, αν βάλεις και τους φόρους δεν φτάνουν για το δίκτυο. Ωστόσο φτιάξε τα πιο σοβαρά που είναι: Καθάρισμα των δρόμων από τα δέντρα και τα χορτάρια. Οριζόντια και κάθετη σήμανση στους δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας.[ Βάλε την Αστυνομία να σου γνωρίσει γι αυτό και όχι τις Υπηρεσίες σου]. Σήμανε καλά τις διαχωριστικές νησίδες και τα στηθαία. Φρόντισε να υπάρχει φως στις διασταυρώσεις. Και προπάντων να επιβλέψεις τα χρήματα να διατεθούν για τον σκοπό που σου τα έστειλαν. Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News