Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας στην Philoxenia

Δελτίο Τύπου

Στην 34 η Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στη Helexpo στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμος Έδεσσας για ακόμη μια χρονιά, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.

Στο πολύ όμορφα και λειτουργικά διαμορφωμένο περίπτερο του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν και τοπικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που πρόβαλαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα stand.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες και άνθρωποι του τουρισμού για την Edessa City Card, το οργανωμένο τουριστικό πακέτο που αφορά το σύνολο των επισκέψιμων χώρων στους Καταρράκτες, τους Μύλους και το Βαρόσι, όπως επίσης και άλλα πλεονεκτήματα που έχει ο χρήστης της στην πόλη της Έδεσσας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, για το οποίο ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ διεκδικούν τη βράβευσή του, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και υλοποίησης, σε σημαντικούς διαγωνισμούς καλών πρακτικών!

Στόχος των τελευταίων ετών είναι η εξωστρέφεια του τουριστικού μας προϊόντος, προκειμένου να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσει να έχει την ανοδική πορεία που παρουσιάζει ως τουριστικό προορισμός, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Το περίπτερο και την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος είχε επαφές με ανθρώπους του τουρισμού, ενώ σε μήνυμα του ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Αναστάσιο Τζήκα, όπως και τον Μιχάλη Ζορπίδη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν δυνατότητες συνεργασίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για εξωστρέφεια και συνεχή ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.



1 σχόλιο:

  1. ο Γιάννου καθημερινά δίπλα στην αληθινή ζωή.Όχι στητός και φτιασιδωμένος σε πόζες.Το θέμα είναι ότι ζει την πόλη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News