Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ν. Θωμαΐδης σε ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: «Είναι καιρός να ξαναγυρίσετε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, εκεί που ανήκετε διαχρονικά»

Δήλωση Νίκου Θωμαΐδη

Απάντηση στην ανακοίνωση του Σύριζα Πέλλας:

Το μόνο πέπλο φασισμού που πλανάται πάνω από την χώρα μας είναι κοκκινόμαυρο και είναι το δικό σας, των ΣυριζΑνέλ.

Το μόνο που πρέπει να γίνει για να απαλλαγεί η Ελλάδα από φασιστικές νοοτροπίες, είναι να φύγετε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αφήσετε την Ελλάδα να βρει τον δρόμο της προς την κανονικότητα και την Δημοκρατία.

Έχετε ακόμη το θράσος να μιλάτε και να βγάζετε ανακοινώσεις ενώ όλοι πλέον γνωρίζουν ότι δεν είστε τίποτε άλλο πέρα από τσιράκια ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων που κάνουν τεράστιο κακό στην Πατρίδα μας.

Από τα λόγια σας χορτάσαμε και οι δράσεις σας μας κόστισαν ακριβά. Είναι καιρός να ξαναγυρίσετε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, εκεί που ανήκετε διαχρονικά.

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος ΠΕ Νέας Δημοκρατίας

13 σχόλια:

  1. Νικο μια ερωτηση, τι εχουν κανει οι βουλευτες σας τοσα χρονια για την Πελλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη σ απαντήση, παχυλούς μισθούς και καλή ζωή

      Διαγραφή
    2. ΧΩΡΑΦΟΔΡΟΜΟΥΣ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ...

      Διαγραφή
  2. στις μαυρες σελιδες της ιστοριας, ναι ναι ναι να γυρισουν αυτοι που κατεστρεψαν τη χωρα αυτοι που οι φυλακες σε λιγο θαχουν τ ονομα τους αυτοι που φαγαν φαγαν φαγαν φαγαν και δεν εσκασαν οι πουστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΟ ΜΑΟ, ΕΣΥ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λόγος σου βγάζει μίσος, άνθρωποι σαν εσένα είναι επικίνδυνοι. Απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάς για φασισμο με Βορίδη Άδωνη στο κομμα σου;μπερδευεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτσε ρε Νίκο οι της Νέας Δημοκράτιας δεν επηρέαζονται από συμφέροντα, αυτό θες να μας πεις; Τι είναι αυτά που γράφεις; Για σοβαρευτείτε λίγο, θέλετε να αναλάβετε και θέσεις ευθύνης και δεν μπορείτε να βγάλετε ένα σοβάρο κείμενο ή ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκοοοοο αλάργα, σιγά τους σωτήρες πούρχοντε, ασε τους φάγαμε στη μάπα, πολιτική με ξένα λεφτά κάναν τόσα χρόνια ολοι τους, για την καρέκλα σκίζοντε, μακάρι να αλλαξουν τα πράγματα με τον Κυριάκο αλλα ονειρα θερινείς νυχτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάς με τόση εμπάθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει καλό δάσκαλο τον Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σημερα διαβασα τον Τσουκαλα εκεινον τον αλητη ντε το παιδι του Μαρινακη ντε να υμνει τον Μητσοτακη και να βριζει τον Συριζα, και αναρωτιεμαι, μα ειναι δυνατον να ψηφισω αυτα τα μουνια; και ειμαι 30 χρονια δεξιος, βρε ουστ κωλοπειρεωτες αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News