Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Στην Όρμα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας - Τους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στην Τ.Κ. Όρμας συνεδρίασε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας, με Πρόεδρο την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά.

Τα μέλη της Επιτροπής υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο Δήμο μας ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά την κ. Αηδονά, καθώς όπως είπε τιμά τον τόπο μας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα.

Πριν την έναρξη της Συνεδρίασης, ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας επιφύλαξε μια θερμή φιλοξενία στα μέλη της Επιτροπής, ενώ πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον χώρο του Συλλόγου, όπου έγινε μια πρώτη γνωριμία με την τοπική λαογραφία και παράδοση. 















1 σχόλιο:

  1. Επρεπε να τους ευχαριστησετε και για την ολοκληρωση του δρομου προς το χιονοδρομικο!!! Εχει ξεκινησει μονο 24 χρονια πριν...... Ελπιζω να εχει ολοκληρωθει τα επομενα 50..... Αλλα τι λεω εδω ο νομος μας ειναι ο μονος στη Βορεια Ελλαδα που δεν εχει συνδεση με την Εγνατια και ενα απο τα χειροτερα οδικα δικτυα της χωρας αυτα θα λεμε τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News