Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση Κώστα Σημίτη για το άνοιγμα των λογαριασμών του: «Δεν έχω τίποτε να κρύψω»

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει» και σημειώνει ότι «η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας»

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην εντολή για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του και μελών της οικογενείας του από την Αρχή Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες εξέδωσε ο Κώστας Σημίτης.

Όπως αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός στην ανακοίνωση του «η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει» και σημειώνει ότι «η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας».

Τονίζει μάλιστα ότι η έρευνα στους λογαριασμούς του είναι ευπρόσδεκτη, καθώς, όπως επισημαίνει δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Χαρακτηρίζει δε συκοφαντίες τα σχετικά δημοσιεύματα και επιφυλάσσεται να απαντήσει στις συκοφαντίες, αφού διαπιστώσει ποιοι εμπλέκονται.

Αναλυτικά η απάντηση του Κωνσταντίνου Σημίτη

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

---
Πηγή: skai.gr

5 σχόλια:

  1. τι να κρυψεις ρε απαραδεκτε; δεν ξερω εσυ αλλα οι γυρω σου αλωνιζαν κ εσυ αετο πετουσες, αισχος, εχεις και τη Φωφη βγηκε απ τα ρουχα της γιατι θιξανε της περιοδο της μεγαλυτερης αρπαχτης, φτου σας, τουλαχιστον οι αθωοι ζητηστε συγνωμη για τα γυρω σας λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι συγνώμη , όλοι μέσα στον Κορυδαλλό με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαλάκας*** προσπαθώ να βρω εναν τρόπο να τον περιγράψω αλλα μου ειναι αδύνατο, τελικα ο Μαλάκας ειναι κάτι απερίγραπτο ρε πούστη μου.

      Διαγραφή
  4. Δυο πράγματα θα μεινουν μυστικά για πάντα 1ον. η συνταγή της Κοκα Κολα και 2ον. πόσα λεφτα εφαγε το ΠΑΣΟΚ σε μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News