Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Η Μακεδονία είναι μία, Ελληνική και αδιαπραγμάτευτη»

Με μια μεγαλειώδη παρέλαση, όπου τα παιδιά μας, μας γέμισαν περηφάνια και εθνική ομοψυχία

Η Αριδαία γιορτάζει σήμερα την Επέτειο της Απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό ζυγό στις 4 Νοεμβρίου του 1912.

Σε μία περίοδο όπου η Ελληνική ψυχή είναι βαθιά πληγωμένη, εμείς τιμήσαμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους για να ζούμε ελεύθεροι.

Με μια μεγαλειώδη παρέλαση, όπου τα παιδιά μας, μας γέμισαν περηφάνια και εθνική ομοψυχία.

Από αυτόν τον ευλογημένο τόπο, φωνάξαμε με δύναμη ψυχής ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 


























9 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε, καλά έκανες! Αλλά!! Το φωνάζουμε και λίγο, δεν το λέμε μέσα από τα δόντια μας. Επισης δεν έπρεπε να είχατε δεχτεί να σταθείτε από δίπλα της. Είναι ανεπιθύμητη από την πλειοψηφία της Αλμωπίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο δημαρχε ΑΞΙΟΣ η στάση σας ήταν σωστή απεναντα στο λαο της Αλμωπίας τα συνχαρητηρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΣΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθες και την πρακτική μπούλινγκ Έλληνα. Μάθε γράμματα πρώτα.

      Διαγραφή
    2. 8.16 αυτους που βριζεις παραπανω παρακατω χθες αυριο γραμματα ξερουν και αυτοι οπως εσυ, απ εσας τους γραμματιζουμενους γαμιομαστε σημερα, γι αυτο χεσε μας

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ 9,32 Η ΣΩΣΤΌΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βγει επίσημα ο Δήμος και ο Δήμαρχος και να ενημερώσει τους πολίτες ποιος την κάλεσε και ήρθε.. γιατί μόνο με πρόσκληση έρχονται.. Επίσημη ενημέρωση και από τα τοπικά site..και όχι να αναπαράγεται μόνο ειδήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιοι εχετε ξεφυγει τελειως, σιγα μη σε ρωτησουν ποιοι θα εκπροσωπησουν την κυβερνηση, ασχοληθητε με κατι ποιο ερεθιστικο ν ανεβει η λιμπιτο σας γιατι μας ζαλισατε τ αρ.... με της εθνικες παπαρες σας, αντε κολοεθνικια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News