Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Σημαντικές παρεμβάσεις καθημερινότητας (ΦΩΤΟ)

Στόχος μας, να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητα των δημοτών μας

Το εργοτάξιο του Δήμου μας με τους εργαζόμενους των οκτάμηνων, μαζί με τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία, όπου υπάρχουν προβλήματα.

Στόχος μας, να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητα των δημοτών μας. Τα απλά που δυστυχώς δεν ήταν αυτονόητα.

Σημαντική η παρέμβαση στον Παιδικό Σταθμό της Ξιφιανής με τη συντήρηση της αυλής και η συντήρηση του κεντρικού πεζόδρομου στην Αριδαία καθώς και η συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και κοινοτικών καταστημάτων.

Είναι κατανοητό ότι ο Δήμος Αλμωπίας αλλά και όλοι οι Δήμοι έχουν μεγάλη ανάγκη από εργατικό προσωπικό, για να μπορούν να λύνουν προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 










11 σχόλια:

  1. Εμείς στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ ελπίζουμε κάποια στιγμή να βάλετε στα σχέδια σας και το χωριό μας.
    Έχει ανάγκες στις οποίες μέχρι τώρα δεν έδωσε κανείς την παραμικρή σημασία ενώ σε όλα τα υπόλοιπα χωριά της Αλμωπίας θεωρούνταν αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παραδειγμα; για να καταλαβω τι χρειαζετε το χωριο; ενω το εχουν τ αλλα χωρια, και τι εκαναν οι χθες που δεν κανει ο σημερα δημαρχος; καλοπροαιρετα ρωτω.

      Διαγραφή
  2. Όταν ακόμα σε χωριά περπατάμε ακόμα σε χωματόδρομους και η σκόνη πάει σύννεφο ....τι να πεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε φτιάξτε και το πεζοδρόμιο στην ευθεία του 2ου γυμνασίου έως το ΓΕΛ. Είναι πολύ στραβά τα πλακάκια και περνούν καθημερινά πολλοί μαθητές από εκεί. Πρέπει να αφαιρεθούν όμως πρώτα τα δέντρα, των οποίων οι ρίζες κάνουν τα πλακάκια να ανυψώνονται, και έπειτα να τοποθετηθούν νέα πλακάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στα παιδια που με λιγοστα χρηματα και φιλοτιμο προσφερουν εργο στη πολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μ αρεσει που βαφετε τα πεζοδρομια, ειδατε να εχει μεινει χρωμα εκει που γινετε το παζαρι? απο τα αυτοκινητα που καβαλαν τα πεζοδρομια εγιναν παλι μαυρα, αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα καταλαβαινω το λαθος μου να πολιτευτω με τον μπινο δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα.. γραψτω φιλε ο εξ ανατολικης καποτε δικο σας μ....ας.και θα σας πω και το ονοματακι καποτε καλη συνεχεια στον αγωνα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ωρα ακριβως το καταλαβες ρε πρόβατο; πρωι μεσημέρι η βράδυ; εχει σημασία ο χρονος πρόβατο, οσο για το μαλάκας αυτό το ξέραμε, αν δεν ησουν μαλακας και ειχες αρχ... θα εγραφες τ ονομα σου.

      Διαγραφή
    2. ...κατουρουσες οταν το καταλαβες? χα..χα..χα..αυτο το τωρα το καταλαβα ρε φιλε ειναι ολα τα λεφτα, βλεποντας τα εργα το καταλαβες?

      Διαγραφή
  7. Ναι καθημερινοτητα το κοψιμο του κεντρικου δρομου στην ασφαλτο μπροστα στο εργοταξιο δεν ειναι καθημερινοτητα; και στο κατω κατω ας βαλουν προειδοποιητικες πινακιδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News