Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Με αλυσίδες η κυκλοφορία σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Με αντιολισθητικές αλυσίδες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι οι οδηγοί που κινούνται σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, για τον νομό Ημαθίας, αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας- Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου, καθώς και στις δημοτικές οδούς Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών και Νάουσας-Σελίου.

Στο νομό Πέλλας αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας- Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς.

Τέλος, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Καστανερής- Λιβαδίων, στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News