Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Στόχος του έργου να διαμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος των κτιρίων, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών

Άρχισαν οι εργασίες ανάπλασης του αύλειου χώρου του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Δημοτικού Ωδείου.

Στόχος του έργου να διαμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος των κτιρίων, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών.

Θα γίνει πρόσβαση για ΑΜΕΑ και όδευση τυφλών. Θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές μπετό και ξύλινη επίστεψη. Η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί με φωτισμό του χώρου και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού από το έργο της διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων που ακολουθεί.







5 σχόλια:

  1. Το κτίριο πρέπει να συντηρηθεί και εσωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να περισέψουν και λίγα χρήματα από όλες αυτές φανφαρόνικες αναπλάσεις για να αγοράσει ο Δήμος τέσσερις βίδες για να βιδώσουν την λαμαρίνα που υπάρχει στον πλαινό δρόμο και καλύπτει φρεάτιο βάθους δύο μέτρων ίσως και παραπάνω, για να μην πέσουν κάποια στιγμή τα παιδιά μας που περνούν καθημερινά πάνω από αυτό το σημείο, επειδή μπορεί ο κάθε ασυνείδητος να την μετακινήσει για να σπάσει πλάκα (όπως είχει γίνει στο παρελθόν). Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνα μιτρε σου το λένε όλοι γύρω σου που φύγανε από δίπλα σου. 5 χρόνια τόσο εγωισμός όλα εσύ μόνο εσύ; Δεν παίζει. Συνελθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α μπρε εσενα τι σε νοιάζει; ντε πειράζει, ας μη ξαναβγεί, μα τοσο πολύ στεναχωριέσε μπρε, μη τον ψηφίζεις μπρε, και να σε ρωτησω μπρε, στον αλλο Μπινο τον μεγάλο ντε ποσοι του φύγανε; ποσο τον ξεσκίζανε; τον αλλον τον Τουφεγγόπουλο ποσο τον πουλήσανε; γιαυτο μπρε Μπινο καλα κανεις και αυτοι που φευγουν στο καλο και να μας γράφουν.φιλακια μπερτσέτ.

      Διαγραφή
  4. ρε τι προβλημα εχετε και κοβετε τα δεντρα ,ελεος με την μακακια που σασ δερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News